TUruncuya internet basvurduktan sonra hesabi kac gun sonra aciyorlar.enpara gibi mt mi geliyor yoksa kuryemi?
evet ama bu oran garantili değil. bugün 0.25 yükseldiği gibi ilerde benzer şekilde düşebilir de.
Bir de eft tamamen ücretsiz değil. Geç eft saatinden sonra 6 TL alıyordu, yanılmıyorsam 16:00'dan sonra.
Yine de bana göre şu an en iyisi. enpara gecelik oranını öldürdüğünden beri kullanmıyorum. Hollanda krizi de mevduatçıya yaradı belki de, para çıkışı gördükleri için arttırmış olabilirler.
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
İNG e-turuncu kullanıyorum. tl 12,50 , dolar 3,50 ile başlamıştım , 2 ay falan oldu galiba. Sonra oranları tl de 12,75 , dolar da 3,75 yaptılar , sordum , faydalanamıyormuşuz. Yeni girenler içinmiş.
HİÜ yok , EFT mesai saatleri içinde ise saat 16 ya kadar 4,20 tl eft ücret kesiliyor. 16 dan sonra ise JonDowes ın dediği gibi.
Bir düzeltme yapmak istiyorum. Ben kasım ayında açtırmıştım. Bugün oran 12.75 e güncellenmiş. saat 16:00 a kadar yaptığım EFT lerden de ücret almıyor. Sanırım Kasım Aralık aylarından sonra eturuncu açtıranlarda ciddi sınırlamalara gitmişler.
Bu hoşuma gitmedi. Bundan sonra eturuncuyu tavsiye ederken daha dikkatli olacağım.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri