Sayfa 170/440 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Gold Rush

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku

Yıldızlar guzel...ama çay bahçeleri de öyle ...

FX kendisiyle uğraşılan süre belirli bir zaman aralığı değilse, akşam cay yudumlarken ikide bir telefona bakmayı gerektiriyorsa... zulüm!!!

Bi arkadaşım var, bayaaaaaa yeni piyasada. Şimdiden, eşi kizmasin diye tuvalete gidip, klozette otururken grafiklere bakıyormuş. Ruyalarina giriyormuş.

Velhasıl kelam...FX iş olmali, baslangic ve bitiş saati olmalı bence. Yani oyle bir strateji var hayalimde [emoji16].

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben tatilde pozisyona girdim.. Delilik..

Arkadaşınız adına birşey diyemem.. Kendi akışında yaşamalı.. Kayıpları ya da kazançları elbet birşey öğretir ona..

Kendi adıma maddi zenginlikten ziyade zihinsel zenginlik istiyorum artık.. Ve tabi her güne odaklanarak yaşamak..

Hani Fx de kazanıyoruz ya.. Bu kazanç bilgi kazancının yanında hiçbir şey geliyor bana..

Kendimi geliştiricem..

Ama şunu da düşünüyorum.. Hayatımızda yaptığımız herşeyin bir anlamı var.. Fx benim için anlamını burada anlatamam.. Derin kazanımlarım oldu.. Ama artık kendini tekrar ediyor herşey..

Grafikler benim araştırma ve öğrenme isteğimi geliştirdi.. Görevini layıkıyla yaptı Fx..

Pişman değilim asla

Dow 34100 ortalama ile bekliyorum..

34010 dan bunlarda kapanacak.. İnşallah..

Dün yeğenimle bir konuşma yaptım.. Buz pateni yapıyor.. Öğretmeni birşeyler söylemiş..

Bazı öğrencilerin yetenekleri varmış ama paraları yokmuş ders almaya.. Paten bile alamıyorlarmış.. Bazılarının da parası var ama yeteneksizlermiş..

Bunu bana neden anlattın dedim.. "Bir arkadaşın var ve ona yardım etmemi mi istiyorsun ?" dedim.. Böyle düşündüm ilk anda..

Ama durum farklı.. Öğretmenim söyledi dedi.. Sanırım ne kadar şanslı olduğunu çocuğa bu şekilde anlatmak istemiş hocası.. Parasızlığı bir olumsuzluk olarak empoze ederek.. Başkaları yapamıyor ama sen yapıyorsun gibi.. Sen şanslısın..

Ve telefonda sesi kesildi sanırım ağlıyordu.. Sonra toparladı.. Minnoşum ilk defa kafayı takmış.. Hayatın adaletsiz olduğunu düşündürtmüş birileri..

Dedim ki yeğenime..

Hayat herkes için çok ama çok güzel.. Buz pateni yapamıyorlar ise başka bir şekilde değerlendirebilirler.. Çok alternatif var.. Mutlu olmak için.. Üzülmek fayda vermez.. Seni daha da geriye götürür hayatta..

Yetenek.. Çok güzel bir şey.. Varsa bir şekilde yoluna girer herşey.. Heba olmaz kimsenin yeteneği..

Ama herkes yetenek kazanabilir.. Herkes herşeyi yapabilir.. Bence.. Neye kanalize edersen kendini ve sıkı çalışırsan başarı gelir..

Para ya da parasızlık mutluluk nedeni değildir.. Ve malesef ki çocukluktan bu genlerimize işleniyor.. Anne babamız..

Biz çocuğumuza yapmazsak etraftan aynen hocası gibi fikirler ekiliyor..

İnsan kendini bilmeli.. Hayattaki en büyük zenginlik akıldır..

Hayattaki imkanları kullanabilmek ise en büyük yetenektir bence

Her insan şanslı.. Her çocuk şanslı..

Böyle bizim zamanımızda herşey çok güzeldi demek bana göre direk çocuklara negatif yük yüklemek..

Ben yeğenime diyorum hep.. Oyuncağımız yoktu ama doğayı oyuncak yapıyorduk.. Çözüm hep var... İnsanın sıkılması mümkün değil bu hayatta.

Birşeylerin olup olmaması önemli değil.. İmkanları mutluluğa çevirebilmek önemli..

Diyerek noktalıyayim

Selim bey anılarınız çok güzel..

Günleriniz güzel geçsin.. Sizin ve okuyan herkesin..

Sevgiler.. Ve hoşçakalın şimdilik

İyi aksamlar herkese

Aman Allahim Viop Ağustos vade benden sonra yeni zirve yapmış.. İyi ki çıkmışım pozisyondan..

Her gün 10 bin puan sermaye dayanmaz yahu..

Sayfa 170/440 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •