Türk-İş:
- Açlık sınırı Haziran'da 18.979 TL (Önceki 18.969 TL)
- Yoksulluk sınırı Haziran'da 61.820 TL (Önceki 61.789 TL)
- Gıda fiyatları Haziran'da aylık %0,05 (Önceki %7,02)
- Gıda fiyatları Haziran'da yıllık %82,02 (Önceki %83,06)
Türk-İş:
- Açlık sınırı Haziran'da 18.979 TL (Önceki 18.969 TL)
- Yoksulluk sınırı Haziran'da 61.820 TL (Önceki 61.789 TL)
- Gıda fiyatları Haziran'da aylık %0,05 (Önceki %7,02)
- Gıda fiyatları Haziran'da yıllık %82,02 (Önceki %83,06)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Şimşek: (Yurt Dışı Çıkış Harcı) Uygun görülürse artırılarak deprem kaynağına dönüşmesi taraftarıyız, öğrencilerden almayacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yaz kızım :
Acı recete ..
İngiliz , ekibi ve ağababaları ; Ekonomik Krizin faturasını hiç Alakası olmayan 2 kesime yüklemeye çalışıyor...
1-EYT adı altında emekleyenler;
2-Asgari ücretliler...
Asgari ücreti devlete bir maliyeti yok ki...Özel sektöre maliyeti var...Devlet dötünü büyütene 1500 usd + mesai veriyor...
Emekleyenler Yıllardır maaşları törpüleniyor en sonunda ellerinde birşey kalmadı a.q...Ayrıca SGK gelirleri bu adamların maaşını ödüyor...Merkezi bütçeye ve vergi artışına ihtiyaç yok ....
Bu arada İngilizin adamları Borsada yeteri kadar mal alamamış anlaşılan oraya da vergi falan gündemimizde ...Satın oğlum yoksa dikeceğiz modundalar...Anlaşılan Yabancı Borsa pahalı mallanamıyoruz diyorlar....
Neyse dikecekseniz dikin a.q...BU halk hak etti
Samimi olduklarını ve halkın geniş kitlelerinin lehine işler yapacaklarını asla ama asla düşünmüyorum. Yapılanlar yapılacakların teminatıdır zira. Göstermelik işler yapılıp, faturanın yine en alt tabakaya kesileceğinden eminim.
Emekli ve bordrolunun gelirini arttırıcı hiç bir şey yok ortada.
Göçmen, sığınmacı vb sorunu için hiç bir şey yok.
Barınma sorunu için hiç bir şey yok.
Sabredelim sabredelim tek denilen bu. Senesi geldi geçti ama geniş kitlelerin hayatında olumluya dönen tek bir madde yok. Bunu bırakın umut yok bunun için.
Sayın Bakan diyor ki "2.6 milyon Gelir vergisine tabi işletmeden, 1.2 milyonu zarar açıklamış böyle şey olur mu?" . Muhtemelen bir o kadarı da asgari ücret civarı kar açıklamıştır. Bana niye şikayet ediyor ki? Bunu denetleyecek, gerekli yasal düzenlemeyi 22 yıldır yapacak olan kim? Ben miyim? Halk mı?
İlginç bir ülkeyiz vesselam. Koca bakan bir sorunu çözmek için önce halka şikayet ediyor. Çünkü bu hakkı vermişsin, denetlememişsin, göz yummuşsun. Şimdi kasa tam takır kalınca gereğini yapmak için kamuoyu oluşturmaya çalışıyorsun.
Yer İmleri