Sayfa 170/998 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Türk-İş:
    - Açlık sınırı Haziran'da 18.979 TL (Önceki 18.969 TL)
    - Yoksulluk sınırı Haziran'da 61.820 TL (Önceki 61.789 TL)
    - Gıda fiyatları Haziran'da aylık %0,05 (Önceki %7,02)
    - Gıda fiyatları Haziran'da yıllık %82,02 (Önceki %83,06)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Şimşek: (Yurt Dışı Çıkış Harcı) Uygun görülürse artırılarak deprem kaynağına dönüşmesi taraftarıyız, öğrencilerden almayacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Yaz kızım :
    Acı recete ..

İngiliz , ekibi ve ağababaları ; Ekonomik Krizin faturasını hiç Alakası olmayan 2 kesime yüklemeye çalışıyor...

1-EYT adı altında emekleyenler;
    2-Asgari ücretliler...

Asgari ücreti devlete bir maliyeti yok ki...Özel sektöre maliyeti var...Devlet dötünü büyütene 1500 usd + mesai veriyor...

Emekleyenler Yıllardır maaşları törpüleniyor en sonunda ellerinde birşey kalmadı a.q...Ayrıca SGK gelirleri bu adamların maaşını ödüyor...Merkezi bütçeye ve vergi artışına ihtiyaç yok ....

Bu arada İngilizin adamları Borsada yeteri kadar mal alamamış anlaşılan oraya da vergi falan gündemimizde ...Satın oğlum yoksa dikeceğiz modundalar...Anlaşılan Yabancı Borsa pahalı mallanamıyoruz diyorlar....

Neyse dikecekseniz dikin a.q...BU halk hak etti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,112
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İngiliz , ekibi ve ağababaları ; Ekonomik Krizin faturasını hiç Alakası olmayan 2 kesime yüklemeye çalışıyor...

1-EYT adı altında emekleyenler;
    2-Asgari ücretliler...

Asgari ücreti devlete bir maliyeti yok ki...Özel sektöre maliyeti var...Devlet dötünü büyütene 1500 usd + mesai veriyor...

Emekleyenler Yıllardır maaşları törpüleniyor en sonunda ellerinde birşey kalmadı a.q...Ayrıca SGK gelirleri bu adamların maaşını ödüyor...Merkezi bütçeye ve vergi artışına ihtiyaç yok ....

Bu arada İngilizin adamları Borsada yeteri kadar mal alamamış anlaşılan oraya da vergi falan gündemimizde ...Satın oğlum yoksa dikeceğiz modundalar...Anlaşılan Yabancı Borsa pahalı mallanamıyoruz diyorlar....

Neyse dikecekseniz dikin a.q...BU halk hak etti
    Bide hava atıyorlar gri listeden çıktık diye,bu vaziyette kim gelir sofralarına.

6. Samimi olduklarını ve halkın geniş kitlelerinin lehine işler yapacaklarını asla ama asla düşünmüyorum. Yapılanlar yapılacakların teminatıdır zira. Göstermelik işler yapılıp, faturanın yine en alt tabakaya kesileceğinden eminim.

Emekli ve bordrolunun gelirini arttırıcı hiç bir şey yok ortada.
    Göçmen, sığınmacı vb sorunu için hiç bir şey yok.
    Barınma sorunu için hiç bir şey yok.

Sabredelim sabredelim tek denilen bu. Senesi geldi geçti ama geniş kitlelerin hayatında olumluya dönen tek bir madde yok. Bunu bırakın umut yok bunun için.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu haysiyet fukarasi, para icin ulusunu satan adama dediklerini bir daha okumak lazim.

K.K, sonuclarla yargilanan bir lider, aslinda Turkiye standardinin cok ustunde bir demokrat.

Kendisi ile tanisma imkanim oldu, yurt disinda bir otelde tesadufen karsilastik ve basbasa tam 45 dakika gorusme imkanim oldu.

O gunden bu yana adama cok hayran oldum.

Cok dikkatle takip ettim ve bence son donemde gelen en degerli lider, ama su kadar secim kaybetti diye yargilaniyor.

Yapacak bir sey yok.

14 Mayis'taki secimi kazansaydi eger, bugun hakkinda cok farkli konusulacakti.

Ben son 22 yilda yapilan tum secimlerin nasil kazanildigini dusununce, KK'nun sonucta pek de insafli yargilanmadigini dusunenlerdenim.

Yazik oldu.

Hem KK'luna hem de bu ulusa.
    Mükemmel bir insan ama, o da insan işte yanlıştan ari değil.

son 15 günde adayım "MANSUR" deseydi.. şimdi gönüllerdeydi..

"Cüneyt "bile okudu .."işte duvara asıyorum dedi"..

"o" okuyamadı..

Hepimiz bedelini ödüyoruz..

8. Sayın Bakan diyor ki "2.6 milyon Gelir vergisine tabi işletmeden, 1.2 milyonu zarar açıklamış böyle şey olur mu?" . Muhtemelen bir o kadarı da asgari ücret civarı kar açıklamıştır. Bana niye şikayet ediyor ki? Bunu denetleyecek, gerekli yasal düzenlemeyi 22 yıldır yapacak olan kim? Ben miyim? Halk mı?

İlginç bir ülkeyiz vesselam. Koca bakan bir sorunu çözmek için önce halka şikayet ediyor. Çünkü bu hakkı vermişsin, denetlememişsin, göz yummuşsun. Şimdi kasa tam takır kalınca gereğini yapmak için kamuoyu oluşturmaya çalışıyorsun.

Sayfa 170/998 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •