Sayfa 170/871 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Ubs son 10 dakika 33000 lot aldı. Ağır ağır kademeye verildikçe alış girdi. Bu kara bu fiyat ucuz diye düşünüyorum. Cuma günü sattıklarımı yerine koydum. Ubs alıma devam ederse 23 dip olur. Yatırım tavsiyesi değildir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Vallahi ben de öyle düşünüyorum ama CREDIT dün açığa sattıklarını yerine koymamış gibi gözüküyor.. Ve dolayısıyla dün bence CREDIT açığa satmadı.. Muhtemelen açığa satış algısı yaratan bugün virmanlamıştır.. Dolayısıyla artık UBS mi aldı yoksa yine algı mı diye de düşünmüyor değilim.. Paranoyak olduk vallahi

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    Vallahi ben de öyle düşünüyorum ama CREDIT dün açığa sattıklarını yerine koymamış gibi gözüküyor.. Ve dolayısıyla dün bence CREDIT açığa satmadı.. Muhtemelen açığa satış algısı yaratan bugün virmanlamıştır.. Dolayısıyla artık UBS mi aldı yoksa yine algı mı diye de düşünmüyor değilim.. Paranoyak olduk vallahi

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu tahtada credit finansman gedik genelde beraber hareket ederler. Buna merryl de dahil. Ama ubs pek görmedim hem de kılçıksız alış tarafında.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. Son 1 ay. Vurkaç tayfası malını satmış.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4. Görüldüğü üzere ubs Son bir ayda ilk kez bugün mal almış. Başkada tek lotu yok. Yarından sonra hesaba bile giriş yapmam sadece ekranı izlerim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Dün sanırsam sadece tepki vermiş. Ytd.

6. bundan bir cacık olmaz arkadaşlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Meril amca lotlanmis Biraz. Hacim dusuktu bugun artik yataya girer aralik sonunu Beklemeye baslar.

Sayfa 170/871 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •