Sayfa 170/637 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
Arama sonucu : 5094 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yine yeşerdi 600 tl hayalleri başka bahara mı kaldı ?

Ytd
    O kadar emin olmamak lazım. Endeks bugün +%5 de yapsa ben döndü diyemem. Bir operasyon var ve bence çok yukardan destekli bir operasyon...

2. Değerli hazirun, kafayı takmaya gerek yok. Araba aldığınızda her dakika fiyatına bakıyor musunuz? O zaman devam...
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

3. Traktörde de bir temizlik şart. Onu da 200tl den fullerim. Maliyetimin altına gelsin. Üstünden alınca keyfim kaçıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by CAL Yazıyı Oku
    O kadar emin olmamak lazım. Endeks bugün +%5 de yapsa ben döndü diyemem. Bir operasyon var ve bence çok yukardan destekli bir operasyon...
    Uzantıları da burada her başlıkta millete malı kusturmak için 7 24 görevdeler

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Uzantıları da burada her başlıkta millete malı kusturmak için 7 24 görevdeler
    Uzantıları buraya yazıyorlarmı bilmiyorum, ancak okuduklarından eminim.

6. Endeks 200 günlük ortalamadan geri gelecek bence. Buna göre düşününüz. Gelmezse zaten problem herkesin problemi olur.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,113
     Alıntı Originally Posted by CAL Yazıyı Oku
    Uzantıları buraya yazıyorlarmı bilmiyorum, ancak okuduklarından eminim.
    Dediğim gibi , bunlara aldırış etmemek lazım.... Engellemek ve yola devam etmek gerekiyor. %10-15-20 hatta %30 zararı göze alamayanın borsada işi olmamalı... Borsadan çıkınca neye yatırım yapılacak? mevduata mı? dövize mi? hiçbirinin enflasyon karşısında şansı yok.. Orta ve uzun vade de enflasyonu yenebilecek tek enstrüman borsa.. Yine tek seçenek borsa kalıyor.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,113
    Frotonun 40 lardan 30 lara hatta 25-30 bandına düştüğünü hatırlarım... Borsanın doğasında bu var.. hep vardı ve olacakta. Kimse tabandan alıp tavandan satamaz.. kazanmanın tek yolu doğru hisse seçimi yapıp beklemek... Kurumsal ve köklü bir firmada yapılması gereken bu... Kademeli almalı ..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 170/637 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •