Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
16d
Rusya'nın Ukrayna'da yenildiğini söyleyen Biden'a Putin'den cevap: O zaman krep yapıp bize çaya gelsin.
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
16d
Rusya'nın Ukrayna'da yenildiğini söyleyen Biden'a Putin'den cevap: O zaman krep yapıp bize çaya gelsin.
@erefefik
Benjamin Netanyahu:
"ABD'nin bize olan desteği benzeri görülmemiş bir seviyede."
@erefefik
Gaza'da kara harekatı başlarsa, Karadeniz'de bir pandomino kopabilir.Rusya lideri Putin:
"Rus Hava Kuvvetleri, Karadeniz üzerindeki hava sahasında Kinzhal sistemiyle donatılmış uçaklarla sürekli devriye gezmeye başlıyor. Bu bir tehdit değil, bölgeyi biz kontrol edeceğiz.
@erefefik
İşte yapacağın bu. Öfke günüymüş, abidikmiş, gubidikmiş, Acem palavralarini birak.Diplomatik Strateji
@diplomatikstji
·
7d
İran dışişleri bakanı İsrail'e petrol ambargosu çağrısında bulundu.
Mesela Almanya kayitsiz sartsiz destek verdi. Koy petrol ambargosunu görelim.
@erefefik
İsrail medyası: Lübnan sınırındaki Zariyat yerleşimindeki İsrail askeri üssü yoğun bir saldırı altında.
@erefefik
SON DAKİKA | Hamas: "Hizbullah, İsrail'e karşı büyük bir savaşa hazırlanıyor."
@erefefik
Aynı ben.brahim Babadağı | Borsanın İzinden
@borsaninizinden
Jim Roggers, bir röportajda, "nasıl bu kadar iyi alım satım yapıp, bu kadar başarılı bir spekülatör oldunuz?" sorusuna şöyle cevap veriyor:
"Ben aslında iyi bir spekülatör değilim. Kendimi büyük bir trader olarak görmüyorum. Ben birşeylerin olması için oturup bekleyen biriyim sadece. Bir fırsat oluşuyor ve o fırsat lehine pozisyon alıyorum o kadar. Benim durumum kavanozda balık tutmaya benziyor. Doğru zamanı bekleyip, balıklarla dolu dar bir bölgeye olta atıyorum. Kaybetme olasılığım çok düşük."))))))))))
@erefefik
Yer İmleri