Sayfa 171/643 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ant Yazıyı Oku
    KY cok olması anlam ifade etmez ABD de yetiskin halkin yuzde 55i borsada bizde hesap yetiskin nufus icinde yuzde 2 yi bulmaz.Bir cogu da aktif olmayan hesaptır. YTD
    Bizde lot lot saydıklarını düşünüyorum...Zaten paylaşma kültürü olsa insanlar koşa koşa borsaya gelir...Patronların davranışları insanları borsadan iyice uzaklaştırdı...Zamanında devletin de "kapalı tahtalar" fiyaskosunu da düşünürseniz bizde küçük yatırımcı "yolunacak kaz" durumundadır..Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by ant Yazıyı Oku
    KY cok olması anlam ifade etmez ABD de yetiskin halkin yuzde 55i borsada bizde hesap yetiskin nufus icinde yuzde 2 yi bulmaz.Bir cogu da aktif olmayan hesaptır. YTD
     Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Bizde lot lot saydıklarını düşünüyorum...Zaten paylaşma kültürü olsa insanlar koşa koşa borsaya gelir...Patronların davranışları insanları borsadan iyice uzaklaştırdı...Zamanında devletin de "kapalı tahtalar" fiyaskosunu da düşünürseniz bizde küçük yatırımcı "yolunacak kaz" durumundadır..Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    bir de fiyat kazanç oranı 10 bu hissenin şu an fiyat kazanç oranı 3-5 aralıgında bir sürü hisse var ilerde karlılıgı ne olur mevcut karı arttırabilir mi belirsizlikler var bir de krizde 1/4 1/3 degerine gelmiş bir çok hisse mevcut sadece grafik ölçü degil bir de komşunun tavuguna bakarak onun degeri bu bizim de bu olmalı borsada yapılan en büyük hatadır . yatırım tavsiyesi degildir.

3. aefes12yıllık.jpg

burada tl bazlı 13 yıllık grafik var tl bazlı yatırım tavsiyesi degildir.

4. İnvestingde katılan arkadaşları görüyorum üzülüyorum bende aynı mantıkla dahil olmuştum yok ortada en az 22 uzunda 26 falan bunlar hayal oldu bence... adamlar alıcı çıkan her kademede vuruyor sabah dozunu kaçırıp bütün stopları kırdı aynı saldırganlık haftayada sürer bu iştahla sattığı sürece 15 -14 -13 hiç zor değil 10 yıllık grafik yok usd bazlı değerlendirme falan hepsi hikaye ... resmen uzuncu olduk kitlendiler kağıdı ... o kadarki ortalama düzelmek için 10 ları bekliyorum... yatırım tavsiyesi değildir

Hissede mal çakmaya başlandı mı Ayılar ortaya çıkıyor , Pzt tahta 1.8 gelsin bu kez 50-100 cüler yazmaya başlayacak...

Asıl önemli olan şirketin ciro ve karlılığı....Aq 120 milyonu arpalık şirkete atmasa ilk çeyrek kar görünecekti ...

Patron yıllık yövmiyesini peşin almış....

Şirkette hissesine sahip çıkmıyor.....

İzlemeye devam

6.  Alıntı Originally Posted by Efeege Yazıyı Oku
    İnvestingde katılan arkadaşları görüyorum üzülüyorum bende aynı mantıkla dahil olmuştum yok ortada en az 22 uzunda 26 falan bunlar hayal oldu bence... adamlar alıcı çıkan her kademede vuruyor sabah dozunu kaçırıp bütün stopları kırdı aynı saldırganlık haftayada sürer bu iştahla sattığı sürece 15 -14 -13 hiç zor değil 10 yıllık grafik yok usd bazlı değerlendirme falan hepsi hikaye ... resmen uzuncu olduk kitlendiler kağıdı ... o kadarki ortalama düzelmek için 10 ları bekliyorum... yatırım tavsiyesi değildir
    siz de geberik fiyatlardan bahsediyorsunuz şöyleki

2008 satış geliri 3.6 milyar tl
    2020 satış geliri 23,3 milyar tl yani satış geliri % 547 artış kaydetmiş yani 3,5 milyardan 23.5 milyara gelmiş hisse fiyatı 2009 yılı geberik mi olsun ?

yatırım tavsiyesi degildir...

7. Keşke borsa da her şirket değerinde olsa Malum havayolu şirketi 50 lerde adamın kasasında 5-6 ay sabit maliyet kadar parası kalmış deniyor sporlar uçuyor bir dünya spek tavan tavan gidiyor benim gözümde Aefes değeri en az 60-70 bandı lakin öyle fiyatlanmıyor bu hisseden tek umudum bedelsiz sermaye artışı ... hala hissedeysemde bu yüzden yatırım tavsiyesi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by Noname34 Yazıyı Oku
    siz de geberik fiyatlardan bahsediyorsunuz şöyleki

2008 satış geliri 3.6 milyar tl
    2020 satış geliri 23,3 milyar tl yani satış geliri % 547 artış kaydetmiş yani 3,5 milyardan 23.5 milyara gelmiş hisse fiyatı 2009 yılı geberik mi olsun ?

yatırım tavsiyesi degildir...
    2008 den 2019 a 11 yılda satış geliri 5.5 kat artması çok az geldi bana zate enflasyon farkını koysan ortaya 11 yılda büyük bir artış yok aslında ben şaşırdım doğrusu 2008 yılına göre satışlar en az 15 kat artmaliydi başarı yok gibi geldi bana dilek ola 11 yıl geçmiş ama satış geliri TL bazlı 5.5 kat artmus dolar bazlı herhalde sıfır artmıştır .bakalım 2020/6 aylikta satış geliri ne olacak yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 171/643 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •