Keşke borsa da her şirket değerinde olsa Malum havayolu şirketi 50 lerde adamın kasasında 5-6 ay sabit maliyet kadar parası kalmış deniyor sporlar uçuyor bir dünya spek tavan tavan gidiyor benim gözümde Aefes değeri en az 60-70 bandı lakin öyle fiyatlanmıyor bu hisseden tek umudum bedelsiz sermaye artışı ... hala hissedeysemde bu yüzden yatırım tavsiyesi değildir...
2008 den 2019 a 11 yılda satış geliri 5.5 kat artması çok az geldi bana zate enflasyon farkını koysan ortaya 11 yılda büyük bir artış yok aslında ben şaşırdım doğrusu 2008 yılına göre satışlar en az 15 kat artmaliydi başarı yok gibi geldi bana dilek ola 11 yıl geçmiş ama satış geliri TL bazlı 5.5 kat artmus dolar bazlı herhalde sıfır artmıştır .bakalım 2020/6 aylikta satış geliri ne olacak yatırım tavsiyesi değildir
Hissede mal çakmaya başlandı mı Ayılar ortaya çıkıyor , Pzt tahta 1.8 gelsin bu kez 50-100 cüler yazmaya başlayacak...
Asıl önemli olan şirketin ciro ve karlılığı....Aq 120 milyonu arpalık şirkete atmasa ilk çeyrek kar görünecekti ...
Patron yıllık yövmiyesini peşin almış....
Şirkette hissesine sahip çıkmıyor.....
İzlemeye devam
F k oranı borsamizda 100 lerce şirket var 3-5 aralığında defter değerinin yarisi 0.50 dd ve aşağısında ... Öyle uçuk fiyatlar teleffuz ediliyor ki ya başka dünyada yaşıyorlar yada hayal dunyasindalar kendinizi cimcikleyin ve kendinize gelin bence yatırım tavsiyesi değildir
Yani sallamasyon su fiyat olur bu fiyat olur demek içi bostur esas olan her şirkette karlılık ciro büyüme düzenli temettü tenettuyle kendini kaç yılda amorti ediyor yani temettü verimliliği dürüstlük yönetim şeffaflık riskler borçlar geçmiş gelecek vizyon marka bir çok etmen var su fiyat olur bu fiyat olur her fiyat olabilir önemli olan temel destekliyor mu destekleyecek mi ? Yatırım tavsiyesi değildir
Su anki piyasa degeri Ukrayna ve Rusya operasyonlarının degeri kadar bile yok. Su ortamda bile en az 1.5 milyar dolar eder ki 2 milyar dolara yakındı devir doneminde. Simdi kendi bile bu degerin altinda tamami. Kedi buradaysa ciger nerede ciger burada ise kedi nerede hesabi. Fakat borsada mantık aramak da mumkun degil. Oyle olsa un, sut, su, spor, lab vb hisseler 50 FK ile satulmazdı. Bunu 5 FK haydi satıs dustu 10FK oldu ilerde alan korkuyor. Fakat piyasaya karsı da durmak Don kisotun yeldegirmenlerine karsı savası gibi olur. Ruzgara karsi da su dokulmez. YTD
Yer İmleri