Sayfa 171/1012 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Viop LV

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Kanserde de artış yüksek.
    40 yaşında, eşimin akrabası 12 yaşında çocuk sahibi hanım, lösemi,
    Yan komşumuzun erkek kardeşi, 37 yaşında
    İleri derecede ciğerlerden ayaklara kadar sıçramış..
    Teyzemin torunu 16 yaşında lenf kanseri..

Normal değil.
    İnsanlar COVİD-19 aşısı olduktan sonra kanserlerin daha fazla ortaya çıktığına dair kanıtlar var
    Dr. Risch: Yale Halk Sağlığı Okulu ve Yale Tıp Fakültesi Epidemiyoloji ve Halk Sağlığı Bölümü'nden Emekli Epidemiyoloji Profesörü.
    Araştırmaları kapsamlı olarak kanserin nedenlerine, ayrıca önleme ve erken tanıya odaklanmıştır.
    Dr. Risch, hastaların New York'taki bir onkoloji kliniğinden randevu almak için artık haftalar değil, aylar beklemesi gerektiğini söyledi.
    Klinisyenlerin gördüğü şey dedi Dr. Risch, çok tuhaf şeyler:
    Örneğin, aile geçmişinde bu hastalıkla ilgili olmayan 25 yaşında kolon kanseri olan kişiler ..
    - bilinen paradigmaya göre bu temelde imkansızdır. kolon kanserinin nasıl işlediğini ve çok genç insanlarda görülen diğer uzun süreli kanserlerin normalde bu şekilde gelişmediğini söyledi
    https://twitter.com/robinmonotti/sta...56116411068747

2. hareketli bir gün olacak sanirim... herkese kolay gelsin...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    hareketli bir gün olacak sanirim... herkese kolay gelsin...
    beş dakikalık peryot hiç bir zaman Ölçü olmamalı ama sıkı takip ve DAYTRADE hızlı yapan için bence güzel..

gece haberlerinden sonra -%1.20 düşen akşam seansı ile borsanın güne negatif başlayacağınız düşünüyorum

Küresel Piyasa İçin Önemli Bir gün arkadaşlar..
    15.30 TDI veri saati Küresel Piyasayı Takip edenler

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    İnsanlar COVİD-19 aşısı olduktan sonra kanserlerin daha fazla ortaya çıktığına dair kanıtlar var
    Dr. Risch: Yale Halk Sağlığı Okulu ve Yale Tıp Fakültesi Epidemiyoloji ve Halk Sağlığı Bölümü'nden Emekli Epidemiyoloji Profesörü.
    Araştırmaları kapsamlı olarak kanserin nedenlerine, ayrıca önleme ve erken tanıya odaklanmıştır.
    Dr. Risch, hastaların New York'taki bir onkoloji kliniğinden randevu almak için artık haftalar değil, aylar beklemesi gerektiğini söyledi.
    Klinisyenlerin gördüğü şey dedi Dr. Risch, çok tuhaf şeyler:
    Örneğin, aile geçmişinde bu hastalıkla ilgili olmayan 25 yaşında kolon kanseri olan kişiler ..
    - bilinen paradigmaya göre bu temelde imkansızdır. kolon kanserinin nasıl işlediğini ve çok genç insanlarda görülen diğer uzun süreli kanserlerin normalde bu şekilde gelişmediğini söyledi
    https://twitter.com/robinmonotti/sta...56116411068747
    Hocam ben Çin aşısı oldum,3 kere ,şundan çok eminim,dedikleri gibi ciğerlerim de sanki klima vardı, 3 gün iyi beş kötüydüm ,eğer aşı olmasa idi ,kesin başka alemdeydim.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. sistemleri ben seviyorum sn rosense..en azindan savrulmalari ciddi kayiplari engelliyor..en basit bile sistem bile bazen trendde oturmayi saglayabiliyor ama uymak zor.. cumleten kolay gelsin
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Viop LV

https://www.sondakika.com/haber/habe...-nun-16402113/

95 kız öğrencinin felç olduğu lisede Dünya Sağlık Örgütü'nün koronavirüs aşı çalışması yaptığı iddia edildi

7. Rusya, dızel boru hattı ıhracat yasagını kaldırdı -ıfx-bloomberg ht

uğraşmadan, bedavadan LONG açma fırsatı.. Palanın bu salaklığını anlamak zor..

Sayfa 171/1012 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •