Yorumlar efsane
![]()
Yorumlar efsane
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yok bunda da açılmadı. Dün açılan bugün açılmadı. 🤣. Neyse ben bir telefonu bakıma alayım.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tofaş - Fenerbahçe Dogus maçındaki Son 2 dk 6 sayı öndeydik ama macta ilginç seyler oluyor .. 37 serbest atış yaptı karşı takım , hakemler çok ilginç yönettiler macı ..
Tofaş 91 Fenerbahçe Doğuş 88 MS
sorun yok sahamıza 3-1 ile gelecekler
bir halt olacağı yok.
Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi dördüncü maçında Tofaş’a konuk oluyor. 11 Haziran Pazartesi günü 21:00’de Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports 3 ve NTV’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Yener Yılmaz, Serkan Emlek, Sinan İşgüder hakem üçlüsü yönetecek. Dört maç kazanan takımın şampiyonluğa ulaşacağı seride 2-1 üstünlüğümüz bulunuyor.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri