Sayfa 172/777 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. Daire içi yerlere dikkat.

Sabahları seans açılmadan verip gün içi yüksek tutuyorlar..
    Eskiden sabah kaldırıp gün içi düşürebildikleri kadar düşürüyorlardı..
    180 derece değiştirdiler..

Trend bozulmadı..

2. Nasil gidior gencler 1.5 yildir bekliyorsunuz zararlari cikarin
    Euro 5 e dayanmis dolar hala 4 olcak

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Nasil gidior gencler 1.5 yildir bekliyorsunuz zararlari cikarin
    4'e doğru geliyoruz!

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Nasil gidior gencler 1.5 yildir bekliyorsunuz zararlari cikarin
    La vicente nerelerdeydin, özlettin kendini..ben seni köyünden dönmeyeceksin zannettimdi..Fakıbaba'nın koyun projesi nasıl gidiyor..düve işide gündeme geliyor yakında..sakın kaçırma ha..

Bak senin için alıntıladım:

Türkiye diğer gelişen ülkelerden 2013 Mayıs'ından bu yana negatif ayrışıyor.

TL'nin o günden bugüne değer kaybı %53.

JP Morgan Gelişen ülke kur sepetinin değer kaybı %25.

Aradaki fark, Türkiye riskidir.

TL 2013 yılından bu yana düzenli olarak değer kaybediyor. Yıllık ortalama değer kaybı %14.
    Bu bol ve ucuz para devrinde seninkilerin başarı hanesine yazalım yukarıdakileri..

Ha birde dışarıda Euro uzuncuların canları fena yanmaya başladı..durmak yok mücadeleye devam diyorlar şu sıralar..sentral bankerler biraz ketum davransa donlarını bile toplamaya vakitleri kalmayacak..sakın sende onlardan olma ha..
    Son düzenleme : enki; 16-03-2018 saat: 21:58.

5. haha salako troll, ben 3,38 den dolar alırken bu kafa buluyordu. sen bu kafayla köyünden dönme muahhaha.

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    La vicente nerelerdeydin, özlettin kendini..ben seni köyünden dönmeyeceksin zannettimdi..Fakıbaba'nın koyun projesi nasıl gidiyor..düve işide gündeme geliyor yakında..sakın kaçırma ha..

Bak senin için alıntıladım:

Bu bol ve ucuz para devrinde seninkilerin başarı hanesine yazalım yukarıdakileri..

Ha birde dışarıda Euro uzuncuların canları fena yanmaya başladı..durmak yok mücadeleye devam diyorlar şu sıralar..sentral bankerler biraz ketum davransa donlarını bile toplamaya vakitleri kalmayacak..sakın sende onlardan olma ha..
    yahu şuna cevap bile vermeyin yürüsün gitsin sağdan, evet haklısın eur longcular yakında donsuz kalacak.yerel kumarbazlar pes dedi,global kumarbazlar daha güçlü olduğu için bir süre daha dayanıp sonra birbirini yiyecekler. EURUSD yakında 1,0x usdtry feza.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    yahu şuna cevap bile vermeyin yürüsün gitsin sağdan, evet haklısın eur longcular yakında donsuz kalacak.yerel kumarbazlar pes dedi,global kumarbazlar daha güçlü olduğu için bir süre daha dayanıp sonra birbirini yiyecekler. EURUSD yakında 1,0x usdtry feza.
    Ne yaptın..

Sentral bankerler buna izin vermezler..parite bir olacaksa vicenteler yaşayamaz böyle bir ortamda..

DOW vb.. grafikler git gide 1929'a benzemeye başladı..dairedeki kısımdayız..Bu kadarına izin vermezler..zor..

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ne yaptın..

Sentral bankerler buna izin vermezler..parite bir olacaksa vicenteler yaşayamaz böyle bir ortamda..

DOW vb.. grafikler git gide 1929'a benzemeye başladı..dairedeki kısımdayız..Bu kadarına izin vermezler..zor..
    geçen sene 1,03 oldu yine olacak. troll ölmez merak etme önüne kuru ekmek su koy ona yeter,ırgat gibi trollük yapar.

Sayfa 172/777 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •