Sayfa 172/639 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    neden bunca zaman bekleyipte 4 hafta sonra gelişme olmazda benim için biter diyorsunuz..
    nedir 4 haftayı önemli kılan...
    İsmini vermeyeceğim.Aylar önce şirkette önemli pozisyonda olan birine yıl sonuna kadar yetişir mi diye sormuştum.O da alt tarafından konuşur gibi "yaaani ilk çeyrek sonu desek" gibi birşeyler söylemişti.Ben ciddiye almamıştım.Yani hazirandan bu yana adat da hesaplanmaması tesadüfi olmadı.Tam da 2017/Nisan-Mayıs dönemine kadar olan sürece denk geliyor.İşte bu dönemde olmazsa,ben daha yüzüne bakmam.

2. Bu beyan çokkkkk ama çokkkkkkkkk önemli

3. Tanıdığım bir broker zamaninda bana demisti ki ; bir hissede küçük yatırımcıya bırakılan pay miktarı %6 dır. Onun üzerinde dışarda mal varsa hiseyi götürmezler demisti. Bakiyorumda ky de çok fazla mal var.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by semifinal Yazıyı Oku
    Tanıdığım bir broker zamaninda bana demisti ki ; bir hissede küçük yatırımcıya bırakılan pay miktarı %6 dır. Onun üzerinde dışarda mal varsa hiseyi götürmezler demisti. Bakiyorumda ky de çok fazla mal var.

bence de bütün malı bize itelediler...
    bizlerde adamlardan yükseltmesini bekliyoruz...
    adamlar voleyi vurmuş neden bize kurtuluş imkanı versinler bu saatten sonra...

5. Forumda yazan belli basli kisilerin bile elinde eger doğruysa toplamda 1 milyon lotun uzerinde hisse var. Ozellikle de seddulbahir de. Seddulbahir bu mali bisaltmadan bu hisse gitmeyecek anlaşılan😕😕😕

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Atma murat civcivler yesin...
    Sen ne kadar karaktersiz ve saygısız bir insansin.... Yada insanmisin..... Dahada yazmam burada yazık gerçekten çok yazık....

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Sen ne kadar karaktersiz ve saygısız bir insansin.... Yada insanmisin..... Dahada yazmam burada yazık gerçekten çok yazık....
    Zaten istediği o ...sen takma onu kardeş...amaci milleti yıldırıp dökmek...çıkacaksa da batacaksada yakinda görecez zaten

8.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    ne olur yaz...allah aşkına yaz...
    sen yazmazsan alim allah ne olur bu hissenin hali....

Sayfa 172/639 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •