Ukala, adi, zamanında subat4 hanım a hakaret etti burada. O zamandan beri gıcığım ve bunu açıkça belirttim burada. İnsanlara bulaşma diye de geçmiş zamanda çok uyarımız oldu. Baktık anlamadı, bizde anladığı dilden konuşmaya başladık lağım faresi ile...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Her insanin kiymeti ahlakının güzelliği kadardır demis hz.Ali,kendisi bunu istiyor sayın chef yoksa hickimse ona saldrmadi,yaklaşık 9 yildir buralarda,hep ayni tarz hareketler,ben bi anneyim,ben bi ogretmenim,bayanım bu kimliklerime istinaden edebimle susarim,bana hakaret ettiğinde de bi sey dememiştim simdi de,sayin O Sullivan cok hassassinz,katlanamıyorsnz haksızlıklara,yamukluklara biraz da fazla ciddiye alarak gereksiz üzülüyorsunuz hassasiyetiniz icin tesekkurler, bu sahsi dikkate almayalım ,bunla besleniyor zira.
29 lot daha destek
Sabretmek lazım güzel günler için
https://www.youtube.com/watch?v=hMYNPr2kVSs
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
eskiden daha bi düzen tertip içinde hareket ediyordu şimdi her türlü hileye başvuruyor belli ki bi derdi var zavallının eline yüzüne bulaştırdı iyice
tahtada citi dışında öyle afaki bir değişiklik yok top çeviriyor kafasına göre halbuki imkan varken yürütebilirdi belli ki istemiyor 10 yıl bekledik olan malı bir o kadar daha bekletirim sorun değil hadi diyelim spek işini yapıyor ama bu yönetim kesinlikle yatırımcıya karşı sorumluluk hissetmiyor ve şeffaf değil değer kazanıp kaybetmesine takılmıyorum bunu alırken bir hedef doğrultusunda aldım çokta umursamıyorum fakat bu düzen her vicdanlı insan kadar beni de rahatsız ediyor herkese hayırlı bol kazançlar
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri