Sayfa 173/1006 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Viop - XXII

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    son dönemde piyasanın yapay olduğu konusu aşikardı.. sürekli gap ile ve belli kagıtlarla (badem force) yukseldi.. barlara baktığımızda oldukça çirkin patternler gördük..teknik analizin böyle senaryolarda işlemesi zor özellikle yatayda yapıyorsa bu hareketleri ama ciddi kırılım olursa daha klasik bir yöne evriliyor.. mesela şu anda MAV (5,22) kullandığında sat sinyali 1340 seviyelerinden aslında gözüktü..

sadece mekanik olarak bu sinyalleri bu piyasada kullananların şu anda short pozda olması gerekir..ama temkinli olmayı gerektiren bir çok konu olduğundan dolayı böyle yapanların çok fazla olduğunu sanmıyorum.. ama yapıyorlarsa iyi para kazandılar son iki günde.. ben kişisel olarak bu tür sinyalleri arasıra takip ederim kontrol amacıyla ancak sürdürülemez durumların izini sürmeyi daha karlı buluyorum..
    Herkesin bildigi degil daha marjinal bir teknik gelistirmemiz lazim diye dusunuyorum.
    Ben bu dususu ongordum. Detayina girmeyecegim. Ama natvex olayinin aksaminda biri a1 capitalin en dipten yuksek lot sattigini soyleyince ( hatta dalga gecer gibi)sinyalime teyit almis oldum ama trend aksine islem yapmak istemedigim icin sadece dususu bekledim. Pozisyona girmeden.
    Teknik ve kurum pozisyonlari bile birlesince resim ortaya cikiyor aslinda

135 binlere ertrsi gunu cikistan bahsediyorum. Ordan shorta girilebilirdi.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Duygusal yaklaşıyoruz ondan ütülüyoruz. robotlar gibi olucan aslında
    tepki mepki hikaye, en güzel parayı trend takipcileri kazanıyor
    takibini yapsak tamamda neyle nasıl yapacağız hep yek hep ters anasını satayım.

2 ay boyunca tebessüm et kahkaha yok ha sadece tebessüm milim milim gram gram çıkar.
    sonra 2 günde kan ağlatırlar.

yok arkadaş ben oynamıyorum küs

ben borsada ve viop ta "kolay para" vb kavramlar üzerinden ilerlemeyi doğru bulmuyorum..

burada masaya konulan her para (short veya long) bir fikrin ifadesi..

fiyatlar bu fikirler sayesinde oluşuyor..canlı ve düzgün fiyatlar ancak bu sayede oluşuyor..kaldıraç ise bu ticari alışverişte işlemlerin kolaylaştığı ve değişik hedge mekanizmalarını finansal olarak maliyet-etkin hale getiren bir özellik..

o nedenle ben sıkı bir taraftarıyım bu tür piyasaların.. ancak taraftarı olmadığım konu ikide bir kuralların long lehine değiştirilmesi.. ben hem short hem de long poz açan birisi olarak bu keyfi uygulamanın yani sürekli long pozları kollayan uygulamaların zararlı olduğunu biliyorum.. hoş değil.. borsanın düşmesi de çıkması da normaldir.. çıkarken zafer çığlıkları atanların düşerken hemen hukumeti acil önlemler almaya davet etmesi hem etik değil hem de oyunbozanlık..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Kartalım nickli arkadaş “çok güzel günlerin temeli atılıyor şu an” yazmış. Titanik filmi geldi aklıma. Neyse ben bir bira daha söyleyim. Keşke sizin kafayı yakalabilsem.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    alamanyaya bakın. bizim pala bunların düşüşüne mi oynuyor da iki gün önceden şelale yaptılar !

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

usdtry : 6.97 'yi devirmek üzere..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. 1140 e gelmişik bile hımmm
     Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    1130 e tekrar gideriz mi ?

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    abd cik

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 173/1006 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •