Sayfa 173/383 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 3063 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1. 2024 Ocak-Mart doneminde yaptigim VIOP doviz kapama islemlerinden ciddi miktar lira stopaj odedim. Ondan sonraki VIOP doviz islemlerin neredeyse tamami zarar. Ama araci kurumum stopaj hesaplarini 3 aylik kesiyor. Ve Nisandan beri zarara girdigim ve zarara ragmen pozisyonlarimi kapatmaya basladigim halde benim odedigim stopaji geri alamiyorum. Hatta suan doviz islemlerinde ciddi zararda da olabilirim ama en basta stopaj kesildigi icin geri otomatik alinmiyor. Bunun bir cozumu var midir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,071
    Acaba tepki ne olur diye alıştırma yapıyorlar anayasanın ilk 3 maddesi için,yemedimi guya öyle niyetimiz yoktu diyorlar,ulen bu düzenlemeleri ortaya atmanızın sebebi belli kellenizi kurtarmak için yaptığınız beli,çokta mikinezeydi ülke değerlerini düşünmek,bizler düşmandan emir alıp yönetime gelmedik,eşbob ve ona destek kim verdiyse sorunlu olan odur,yemin ediyorum top yekün yargılanacaksınız bu düpe düz vatan hainliğidir bunu böyle bilsinler.

Biri kart iptali demiş.

olur

kayıt dışı artar nakitte

çuval taşırız artık

onada vergi koyarlar

deli dumrulu geçtiler yahu

buradan maaşı alan alamanyada daha ucuza yaşar tahminim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Erdoğan: "Anayasa'nın ilk dört maddesiyle ilgili herhangi bir sorunumuz yok."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Dediyse,sorun vardır.Yersen

Çöküş dönemi kabinesi.!!

Vatana millete hayırlıolsun.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Çifçi kardeş viop pozisyonlarını paylaşırmısın.Teşekkürler.
    Kolay kolay yazmam.Her şeyin bir sonu vardır. Dibin dibini arar isen, bulamazsın. Kazanmak istiyor isen risk alacaksın.

Kaçan balık her zaman büyük olur.
    Kalın sağlıcakla.

Erdoğan : Gıda kontrol ekipleri bu sene 990 bin denetim yaptı. Bunları artırarak devam ettireceğiz, vatandaşımızın sağlığının tehlikeye atılmasına göz yummayacağız."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 173/383 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •