Sayfa 173/360 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 2878 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: BURCE - Bursa Çelik Döküm Sanayi

1. Seni tanımam, bilmem, finans piyasası hayatımda alıp satmadım... Hayırlısı bakalım bir şekilde ekranıma girdin.. Takip edelim uyarsa pozisyon açarız.. Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Seni tanımam, bilmem, finans piyasası hayatımda alıp satmadım... Hayırlısı bakalım bir şekilde ekranıma girdin.. Takip edelim uyarsa pozisyon açarız.. Bol kazançlar
    İnşallah uyar diyelim o zaman[emoji4]
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Seni tanımam, bilmem, finans piyasası hayatımda alıp satmadım... Hayırlısı bakalım bir şekilde ekranıma girdin.. Takip edelim uyarsa pozisyon açarız.. Bol kazançlar
    Ozaman şöyle diyorum! Belaya hoşgeldin.

4. yeni bi hafta yeni kufurler yeni beddualar ve degismeyen tek sey degerinden kaybedecek olan bi adi tuvalet kagidi

5. ..............

Alıntı Originally Posted by dr.nikolatesla Yazıyı Oku

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

6. ............

Alıntı Originally Posted by dr.nikolatesla Yazıyı Oku

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

7. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

8.  Alıntı Originally Posted by Gerelli*** Yazıyı Oku
    Ha las vegas'ta kumar oynamışsın ha burceye para yatırmışsın!! Bu hisseyi bende almıştım grafiğine aldanarak!! 1 yıla yakın süründürdü şükür az bi karla kurtuldum!! Haber akışı yok beklenti yok sürekli zarar açıklar!! Senelerdir zararda olduklarından bekleyen dostlara sözüm yok!! Ancak bi hareketlenme gelince bu hisseye atlayan arkadaşlarda deli cesareti var!! Edindiğim tecrübeden dolayı paylaşmak istedim!! Bu hissenin speği tOkAtÇı'dır!! İnsanın sinir sistemini çökertir hasta eder!! Rahatsızlık verdiysem özür dilerim!! Çok net belirteyim sıradan bir yatırımcıyım!! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!!
    Uyarmıştım!! Umarım birilerine faydamız olmuştur!!

Ytd

Sayfa 173/360 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •