Sayfa 174/812 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 6489 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Senin toramanla ne işin var ondan daha güçlü çevrende insanlar varmış ya söyle onlar alsın.Benim seninle bir derdim yok senin neyle derdin olduğu belli.6,20 de mal pazarlıyorsun dediğin tahta 8,10 oldu.Duyguları çok yoğun yaşıyorsun ya salladığında haksız çıktığında özür dilemesini de bileceksin o zaman.Senin her canın istediğini yazabilesin diye yok bu ortam.yönetimin yerinde olsam giriş yaptığın tüm ip leri sonsuza kadar yasaklarım.
    Her hisse icin benim öngörülerim kimine 10 kimine 100 derim. Kimseyi bağlamaz... alin satan demem ki kimseye algıda yaratmam ama sen boş bir saatinde dediğime kulak asmış isen nediyeyim sana. Var daha güçlüleri ama çevremde demiyelim tanıdık algısı yaratma toraman sadece çimentosu ile yaşıyor. örneğin bucim in %%20-25 i elinde ise daha parası bol olan sahislar kalan kısmını alırsa ne olur? Toroman biraz daha zenginleşir bizde nemalanırız. Ama 71 liğin hem gözü doymaz hemde Kayserili elindeki sektörel farkındalığı sonuna kadar kullanarak bugünlere gelmiş. Bir gün öldüğünde her canlı gibi çimento sektörü zincirlerinden kurtulacak.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Boş bir saatinde kulak asmak mı sen dalga mı geçiyorsun.Hisse fiyatları ile ne dediğin seni sana in***** bağlar. ama ; Menfaatin icabı gelip bana sen hisse pazarlıyorsun dersen ki dedin özür dileyeceksin paşa paşa.var mı öyle 3 kuruş menfaat için karşındakine yalandan yere çamur atmak?Bunu da geçiştirmeye çalışmak.Yok öyle yağma.O özrü dileyene kadar benim bulunduğum yerde rahat yüzü göremezsin bunu böylece bil.

Seni zaten kayda almam alanında aklına şaşarım.The end.

O kadar çevren var.Çoktan işleri devrettiğinden mi haberin yok.Sallaman gerekeni bul önce.Daha sonra sallarsın.BUCIM de sen ne kadar payı var önce onu öğren ondan sonra gel buralarda ahkam kes.İsterse soros gelsin şu an Tarman ekibi istemedikçe hiçkimse BUCIM i elinden alamaz.

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-fabrikasi-a-s Bu linkte senin neden buralarda yazı yazmaman gerektiğinin kanıtı.Bak bakalım ortaklık yapısına.Demek % 20-25 payı var ha öyle mi?Adam çoktan hakim ortak burada çağrı durumu oluşmasın diye kırk takla atıyor-atmış sen uyumaya devam et.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 27-07-2017 saat: 13:23.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,394
    Gereksiz polemikler buraya bucimi taşıdığım seneyi belirtsem herkes inanmakta zorluk çeker ama gerçek varki Oda piyasa ne derse o fakat bu hissede bu gerçek olamaz çok uzuncu olmak gerekli herkese bol kazançlar....
    Paket mal. Var fakat cari fiyat değil [emoji4] [emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Boş bir saatinde kulak asmak mı sen dalga mı geçiyorsun.Hisse fiyatları ile ne dediğin seni sana in***** bağlar. ama ; Menfaatin icabı gelip bana sen hisse pazarlıyorsun dersen ki dedin özür dileyeceksin paşa paşa.var mı öyle 3 kuruş menfaat için karşındakine yalandan yere çamur atmak?Bunu da geçiştirmeye çalışmak.Yok öyle yağma.O özrü dileyene kadar benim bulunduğum yerde rahat yüzü göremezsin bunu böylece bil.

Seni zaten kayda almam alanında aklına şaşarım.The end.

O kadar çevren var.Çoktan işleri devrettiğinden mi haberin yok.Sallaman gerekeni bul önce.Daha sonra sallarsın.BUCIM de sen ne kadar payı var önce onu öğren ondan sonra gel buralarda ahkam kes.İsterse soros gelsin şu an Tarman ekibi istemedikçe hiçkimse BUCIM i elinden alamaz.

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-fabrikasi-a-s Bu linkte senin neden buralarda yazı yazmaman gerektiğinin kanıtı.Bak bakalım ortaklık yapısına.Demek % 20-25 payı var ha öyle mi?Adam çoktan hakim ortak burada çağrı durumu oluşmasın diye kırk takla atıyor-atmış sen uyumaya devam et.
    Bir Kayserili ölene kadar işleri devretmez. Allah uzun ömür versin demek istemiyorum. Eğer ben önce yada sen önce gitmezsek toraman pamuklandığında hırçın bir ara dönecek Çimento sektörü [emoji106] senden özürdilerim ancak bana bir yemek ısmarlarsan

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Aloooo kaç yuz trilyon zarar var bilançoda ki eksi kapatıyorsun beybaba

6. yazıyım diyorum ağzıma böyle geliyor laflar parmaklarım da yazıyor bir güzel ama en son gönder tuşuna basarken siliyorum yazdıklarımı varın siz düşünün aklımdan neler geçiyor
    Allah bunların eline kimseleri düşürmesin ben bu kadar rahat oynanabilen bir hisse görmedim ya saçma sapan rakamlarla hissenin kaderi değişiyor bugün de zannedersem 20.000 lot civarlarında oynadıkları
    .tahta çok sığ adamlar istedikleri gibi at koşturuyorlar ya
    Anlamadığım bu malda çöp değil ki bir değeri var iştiraklerinin değeri var kaç tane şirkete sahip ya da ortak.... falan filan inter milan.. biz boş konuşuyoruz, alemin şeyini, keyfini bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Portföyümün ana kağıdı Turkcell bugün coştu, güzel gelen bilanço ile coşku devam edecek. Benzer performansı
    senden de bekliyorum Buçim dünyanın en cimri patronuna ait olsan da. Bu mızrak çuvala sığmaz boşuna kasma bay Tarman.

8. Bir tanıdığım yüklü miktarda Anadolu Gıda (yeni adı Ülker) taşıyordu. Sene 1999 endeks 5000 lerde hisse fiyatı 3-4 TL arası. Daha sonra endeks 2000 yılında 20000 kadar yükseldi neredeyse bütün senetler 4 katladı Anadolu Gıda yerinde saydı. Tanıdığım büyük sıkıntı yaşadı ama senetleri satmadı, şirketin değerinin olması gerekenin çok altında olduğuna inanıyordu, banka teftiş kökenli olduğundan iyi temel analiz yapardı, ticaret odasından şirketin sahip olduğu arsaları ve tüm mal varlığını öğrenmişti. Yüklü mal aldığı için patron hissenin yükselmesine izin vermemişti, hatta
    o zamanki değerinin iki katından Ülker alım teklifi vermişti sıkıntıda olmasına rağmen kabul etmedi. Daha sonraki konjonktürde Anadolu Gıda Ülker olarak ismini değiştirdi şirketin fiyatı 20 katına çıktı, tanıdığım kişi bütün malları 20 milyon dolara sattı çıktı. Sonrasında aldığı hisse Eczacı Yatırım onda da 20 ye katlamıştır. Bu piyasa böyle vade ne kadar kısaysa zarar ihtimali yüksek, ne kadar uzunsa da kar etme şansınız tabi gidip en tepe fiyattan almamak kaydıyla bir de temeli sağlam olacak.
    BUCIM de patronun gün içi trade edene bile tahammülü yok. Bu durumlarda portföy yapmanın faydası oluyor, biri dururken diğerinin gitmesi depresyona girmeyi engelliyor. Herkese sabırlar dilerim .

Sayfa 174/812 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •