zarar ne kadar gelebilir arkadaşlar 6 aylık bilançoda ben 40 / 80 arasında bi zarar yazacağını tahmin ediyorum
zarar ne kadar gelebilir arkadaşlar 6 aylık bilançoda ben 40 / 80 arasında bi zarar yazacağını tahmin ediyorum
burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D
*menderes tekstil'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2021 yılı ilk 6 aylık dönem net zararı 16.597.367 tl
burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D
kötü bilanço mu arkadaşlar geçen yol 6 aylık vergi daire karşılaştırması 87 milyon zarar bu sene 16 milyon zarar
güzel bilanço kurların durumu şirketin karlılığı için önemli
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
9 aylık bilançoya daha var ama bu kez son 3 aylık süreçte döviz pek oynamadı sayılır,euro 4 kuruş düşmüş,dolar 15 kuruş artmış...mndrs döviz borçları bildiğim kadarıyla euro ağırlıklı,bu yüzden bu dönemde üretim ve ihracatın net etkisini göreceğiz,ben net kar rakamının artıya geçeceğini düşünüyorum.
Yer İmleri