Sayfa 175/199 İlkİlk ... 75125165173174175176177185 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Günlük hep seviyiler b eni, haftalık yada orta vade çok iyi

Mesela şeker, tabelayı astığı ğün bıst tavAn rekoru bekliyorum
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Nasıl anlıyor başkan senin olduğunu
    Totosunu koklayarak anlıyor. Malum Bozkurt reisim hünkârım dilberim dansözumü Afrika'ya sekiz işçisi olarak götürecekler bilimsel bir çalışma olacak bakalım Bozkurt reisim hünkârım dansözüm dilberim kaç gün dayanabilecek

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Günlük hep seviyiler b eni, haftalık yada orta vade çok iyi

Mesela şeker, tabelayı astığı ğün bıst tavAn rekoru bekliyorum
    Abi stoktan zarar yazıyor faiz yüksek ya ondan

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Totosunu koklayarak anlıyor. Malum Bozkurt reisim hünkârım dilberim dansözumü Afrika'ya sekiz iAbi bçisi olarak götürecekler bilimsel bir çalışma olacak bakalım Bozkurt reisim hünkârım dansözüm dilberim kaç gün dayanabilecek

Bu dizi yüzünden herkes pavyona özeniyor hocam, dilber çok çirkin asıl tehlike yıldız,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi stoktan zarar yazıyor faiz yüksek ya ondan
    Hocam mesele bilanço değil, tabela ruhsat jeotermal site kapişşş

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bu dizi yüzünden herkes pavyona özeniyor hocam, dilber çok çirkin asıl tehlike yıldız,
    Aslında yıldız vücut fizik kimya ses vs daha güzel ve tatlı ben onu tercih ederim. Ama bizim ülkede yatağa kim giriyorsa o artiz oluyor. Bak buranın artizi de Bozkurt neden neden neden hadi bil bakalım

7. Üçlü olmaz, sonra asansör deki ihtiyarlarA döneriz, senin kankin, sen söle

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Üçlü olmaz, sonra asansör deki ihtiyarlarA döneriz, senin kankin, sen söle
    Ne kankisi Bozkurt reisim hünkârım artık kara listede kara oğlanlar ile yata kalka kapkara oldu. Arkasından kocaman plaj şemsiyesi dolanır durur. Makine de üç çeton var alacağım diye kıvırıp duruyor dansözüm dilberim Bozkurtum

Sayfa 175/199 İlkİlk ... 75125165173174175176177185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •