Sayfa 175/365 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Abi borsa uygulamaların tepside sunduğu yöntemleri kullanmayan;
    benim gibi az buçuk kırık olanlar için;
    her türlü taklayı atmak zor değil. bıdıbıdıbıdı... . İyi pazarlar.
    sn meslekdaşım boşuna uğraşıyorsun. geçmişe dönük sistem testleri gelecekte çalışmaz. bizaman
    akbank başlığına yazmıştım IQ yüksek olanlar geleceğin matematik formülü olacağını varsayarak uğraşır durur. fibo - elliot - cartcurt...bunların tamamı geçmişi etiketler geleceği uydurur. yiğit bulutun lafıdır "piyasa kaotiktir" tercih tabi sana ait. saygılar...

2. Borsacılığınızı hangisine benzetirsiniz?
    1- Okyanuslarda, her seferinde farklı rotalarda seyreden büyük bir geminin kaptanı.
    2- Uzay istasyonuna kenetlenecek mekiğin yaklaşma hesaplarını yapan bir nasa mühendisi.

Hedefe kilitlenmiş ok gibi diye yorumlamaktayım.
    Sizin ikinci maddeniz de aynı ifade...

Gerçi her yiğidin yoğurt yeyişi farklı.
    Sisteminizle para kazandığınız sürece problem yok.

Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    sn meslekdaşım ..bıdı bıdı
    bıdı IQ yüksek olanlar geleceğin.. bıdı bıd .. bıdı bıdı.
    BIDIBIDI'nın lafıdır "bıdı bıdı"
    tercih tabi sana ait. saygılar...
    Aynen katılıyorum.
    Sayın dostum saygılar, selamlar.

bilmeyenler için ekleyelim😂
    https://m.youtube.com/watch?v=Iqm-u_o-f3A

6. ABD futures haftaya kötü başlangıç yaptı. S&P500 Nasdaq Smallcap %2-3 gibi ekside. VIX %15 e yakın yükseldi. BİST de ayni yoldan devam eder.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

7. Kanada Meksika ve Çine %25 ekstra gümrük vergisini piyasa hoş karşılamadı.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

8. INVENTOR Heikin-Ashi mum analizinin değişik versiyonu imiş. Averajları baz alıyor, grafikleri piyasadaki spot fiyatları yansıtmıyor. Trend takibi bunda daha kolaymış, yumuşatma etkisine sahipmiş. Genellikle de MACD RSI HO Bollinger gibi klasik TA indikatörleri eşliğinde kullanılıyormuş. Benim kafama pek yatmadı. Ben zaten bahsi geçen klasik TA indikatörlerini baz alıyorum, ekstradan Heikin-Ashi'ye de gerek var mı acaba diye düşünüyorum. Anladığım kadarıyla sen Heikin-Ashi yi tek başına kullanıyorsun diğer klasik indikatörler olmaksızın ve sadece onu baz alıyorsun. Performansın nasıl olacak bakalım.

Sayfa 175/365 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •