Birþeyler olmasa 4.80 den 2.80 basmazlardý demek mesele ne yolduk kar ama hissedarlar saglam satmadýlar bundan sonrasý doganlarýn en ucuzu dgzte bizde isterik hürriyet gibi pd yý 2 katý
Birþeyler olmasa 4.80 den 2.80 basmazlardý demek mesele ne yolduk kar ama hissedarlar saglam satmadýlar bundan sonrasý doganlarýn en ucuzu dgzte bizde isterik hürriyet gibi pd yý 2 katý
Satýþ olursa para Holdinge mi gider buraya mý gelir arkadaþlar
Kendi adima bu kagit icin elimden geleni yaptim gun ici izleyenler en iyi alici kim gormuslerdir herhalde.size 2.82 alti net stop demistim bir ara 82 ye basmislardi hatirlarsiniz kagidi kaldiran da bendim dikkat edenler gormustur.
Daha dun bir arkadasima bu hareket bir haberin belirtisi goreceksin demistim arkadas beni medyum ilan etti bugun.
Hepinize bol sans diliyorum benden cok kazanirsiniz insallah
Bundan sonra bu kagidi izlemem hedefim belli tabi rakamlari gordukten sonra haber detayi kapa dusmeden artistlik yapmayalim;)
Bir muddet borsanin en belali tahtasi btcimde pozlarimi arttirmaya calisacagim.
Kap gelince temelcileri bekliyorum foruma.ben teknikci ve takasciyim temelim bunlar kadar iyi degil
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Açýklama gelmedi Umarým yalan haber deðildir.
Eski adý milliyet gazetesi þimdiki adý dgzte gelecekteki adý öncü yatýrým holding olur herhalde
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Faaliyet konusu kalmayan sirketin yuzde 97si patronda ise ve sirkete henuz belli olmayan saglam bir para girerse hisse senedi kac para olur?bu sorunun cvbini 1 aya en yakin verene benden yemek izmirde
@borsavizyon
Yer Ýmleri