Sayfa 1752/2328 İlkİlk ... 7521252165217021742175017511752175317541762180218522252 ... SonSon
Arama sonucu : 18621 madde; 14,009 - 14,016 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    gıcık bir adam. Düşük profil.

Tebrikler.......sana katılıyorum.....değerli forumdaş.....!!!!!!!!!!

şöylede bir durum var...çok zeki....!!!!!!

2. İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden, elektriğin ve internetin uzun süre kesilme ihtimaline karşı vatandaşlarına:

Pil ve pille çalışan araçları evde stoklaması gerektiğini söyledi. Ayrıca mum da almaları önerisinde bulundu.

İsveç de benzer bir uyarı verdi.
    Mevzuyu güneş patlamalarına bağlıyorlar, elektrik kesintileri olacağını senelerdir yazıyorum. Bu başlığı açarken de böyle mesajlar yazmıştım. Kesintiler iki yıldır yapılıyor, İstanbul'da pek hissedilmiyor ama süreleri yavaş yavaş artacak. 15 gün sürecek elektrik kesintileri olabilir. Bu durumda asayiş sorunları olacaktır. Elektrikler kesilince, kameralar çalışmayacak, özellikle büyük şehirlerde cinayetler patlama yapacaktır. Geçen gün, Ankara'da gürültü cinayetlerini hatırlayın.
    @erefefik

Aywaaa...!
    Bunlar çapsız be yaaaa...!
    ABD destekte bir gün mola verse o gün bunlar ortadoğudan buhar olurlar......!

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/israi...ndemde/3073557

4.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Tebrikler.......sana katılıyorum.....değerli forumdaş.....!!!!!!!!!!

şöylede bir durum var...çok zeki....!!!!!!
    Allah razı olsun abi...
    @erefefik

5. Sabri Şenel
    @sabrisenel
    Özal Malatyalı ama Kürt değildir. Annesi Çemişgezekli Ermeni, Babası Arapgir Ermenisidir. Babası hiç Müslüman olmadığı için ondan bahsedilmez. İslamı kabul ettikten çok sonraları Sünniliğe önce Korkut sonra Turgut en sonra Anneleri geçmiştir.
    Bu olayda Solt lake Stide gerçekleşmiş, malum Mormonların ve Kuzey Amerika’nın derin devletinin merkezi. Oradan da yolları yine kontrollü İskender Paşa Dergahına açılır.
    Ve böylece İTÜ'de şarapçı kardeşler olan Özallar, islamcı kardeşlere dönüşürler....
    ABD, Özal'ı seçip iktidara getirmek için CIA Türkiye sorumlusu Paul Henze ile Kenan Evren'i bağladılar.
    Bu yüzden Kenan Evren, Demirel'in kurdurduğu ve başında Ali Fethi Esener Paşa olan, Büyük Türkiye Partisini veto edip seçime sokmadı. Bunun üzerine
    Demirel, ikinci partiyi kurdu (DYP), başında Hüsamettin Cindoruk vardı. Evren Paşa bu partiyi de veto edip seçimlere sokmadı ve Özal bu şekilde kazandı.
    Ey oğul; Türkiye'de siyaset yapmak Türkler için çok zordur....illaki kripto ve işbirlikçi olacaksın...
    Mankurtlastırılan Türk evladı bir türlü uyanamıyor ama bu gidişat ile evini, ailesini, toprağını, ülkesini, devletini kaybedecek, çocukları, torunları yaşayacak ülke arayacak çünkü bu kriptoların görevleri var, o görev için getirildiler ve görevlerini çok iyi yapıyorlar.
    @erefefik

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaa...!
    Bunlar çapsız be yaaaa...!
    ABD destekte bir gün mola verse o gün bunlar ortadoğudan buhar olurlar......!

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/israi...ndemde/3073557
    İsrail merkezli N12 televizyonuna konuşan İsrailli bir kadın asker, giriş kapısını kırarak girdikleri "Holit" isimli bir kibutzda komutanının "vur emrine" uymayı reddettiği anları şöyle anlatmıştı:

"Bana işaret etti ve 'Şuraya (tankla) ateş et, teröristler orada.' dedi. Ona, 'Orada siviller de var mı?' diye sordum. Bana, 'Bilmiyorum, sadece ateş et.' diye cevap verdi. Ateş etmemeye karar verdim çünkü burası İsraillilerin yaşadığı bir kibutzdu. Bunun yerine eve makineli tüfeğimle ateş ettim."

Bir diğer kadın asker de çatışmada yer alan hiçbir askerin tank kullanma eğitimi olmadığını, "Bu silah sistemi için özel eğitim almanız gerekiyor. Hiçbirimiz almadık. Yaklaşık 10 dakika içinde, sistemin uzmanı olduk. Çalıştırdık, ateş ettik, sorunlarını çözdük." sözleriyle itiraf etmişti.
    Soruşturmanın aynı zamanda bir İsrail savaş helikopterinin Hamaslılara ateş açarken sivilleri de vurduğunu ortaya çıkardığı iddia edilen haberde, şu ifadelere yer verilmişti:

"Bir polis kaynağına göre, soruşturma aynı zamanda olay yerine gelen ve görünüşte oradaki teröristlere ateş açan İsrail ordusuna ait bir savaş helikopterinin de bazı festival katılımcılarını vurduğunu gösteriyor. Polise göre festivalde 364 kişi öldürüldü."
    Abi bilmiyorum ki, bu kadar da olur mu? İnanılır gibi değil.
    @erefefik

7. https://t24.com.tr/haber/ertugrul-oz...-miyim,1141680

Ertuğrul Özkök: Doktor, korkma açık söyle; 5 aşı oldum, 5 yıl içinde ölecek miyim?
    "Herkese duyuruyorum ki bu Kanadalı adam şudur"
    Herkese duyuruyorum ki;

(*) BİR: “Covid 19 aşılarının kalp kası hasarına sebep olduğu ve bu sebeple önümüzdeki yıllarda birçok insanın hayatını kaybedeceği iddası olan Dr Alan Shoemaker bu iddaları nedeniyle soruşturulmaktadır ve lisansı askıya alınmıştır.”

(*) İKİ: “Bu açıklaması yeni değildir. Ağustos ayında yaptığı açıklamalar ülkemizde bugün gündem olmuştur.”

(*)ÜÇ: “Dr Alan’ın bahsettiği iddalar bilimsel olarak geçerli olmayıp, toplum sağlığına yönelik ciddi bir tehdit olarak değerlendirilmiştir.”

(*) DÖRT: “Dr Alan ile ilgili başlatılanr soruşturmanın başlangıç bölümünü aynen bilginize sunuyorum:”

"Hepiniz öleceksiniz" diyen o doktor hakkında başlatılan soruşturma
    Prof. Melih Us, hepimize “Beş yıl içinde öleceksiniz” diyen doktor hakkında başlatılan soruşturmanın belgelerini de yayınladı.

İşte o belgede yazılanlar:

“8 Ağustos 2023'te Ontario Doktorlar ve Cerrahlar Koleji'nin Soruşturma, Şikayetler ve Raporlar Komitesi tarafından Dr. Shoemaker hakkında belirlenen suçlamalar şunlardır:

Dr. Shoemaker'ın mesleki kötü davranışta bulunduğu iddiası: a. O. Reg. 856/93'ün 1(1)33. maddesi uyarınca, tıp pratiği ile ilgili olarak, tüm koşullar göz önüne alındığında, üyeler tarafından ahlaki açıdan utanç verici, ******** veya mesleki olmayan olarak kabul edilebilecek bir eylem veya ihmali gerçekleştirdiği;
    O. Reg. 856/93'ün 1(1)2. maddesi uyarınca, mesleğin uygulama standartlarını sürdürmede başarısız olduğu iddiası. “
    Anlayacağınız adamın yaptığı bir tür insanları paniğe uğratacak yalan yanlış iddiaları ortaya atmak.”
    @erefefik

8. Burak Doğan
    @doganburak29
    ·
    42d
    SON DAKİKA!
    Ümit Dikbayır İYİ Parti'den ihraç edildi...
    @erefefik

Sayfa 1752/2328 İlkİlk ... 7521252165217021742175017511752175317541762180218522252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •