Sayfa 176/463 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 3697 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by WobTrader Yazıyı Oku
    Çarşamba 10 liradan verirsin geriye merak etme
    bu hisseden inanılmaz kar yaptım dostum aldığım 500 lot hepsi gitse zarar etmem ama erken taban yaptı tırsıtma panik yaratma hareketleri olur diye aldım yoksa dedigin gibi gelecegi yer 10 tl

2. Artık gün içerisinde yeşili görmeden bu hisse yükseliyor demem o bile gel gelin işareti dir ama neyse .. en azından züğürt tesellisi

3.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Yalnız bu hissede olay böyle islemedi yani grafiğe uyuyor ancak yükselirken de düşerken de hisse hacim yapmadı istisnai bir durum? Bir de bu grafik Adese ye neden işlemedi mesela, Adese nin yükselmek için hiçbir sebebi yok ancak yükseliyor. Son soru, bu hisse neden bu kadar konusuldu, yani spekülatif bir şekilde de degil. Açıkça sermayesinin ve bilançosunun iyilestirilecegi soylendi, hazineye bağlı bir hisse vesaire. Yani bunu spek deyip geçebilir miyiz?
    Bankaların satıp aracı kurumların alması benim de ilgimi çekmişti yani sizin söylediğinize göre tabanın bozulduğu gün küçük yatırımcı sattı spek aldı mı demek istediniz? oyleyse spek zaranına satıyor su an neden böyle bir şey yapsın?
    adese grafiğini nakış nakış işliyor hisse 2.50 de iken Attığım grafige verdiğim hedefe istersen bir bak ayrıca yükselmek için hiçbir sebebi olmadığını nerden cıkardın ? satış konusu var yakında kapada acıklama düşer

4.  Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    bu hisseden inanılmaz kar yaptım dostum aldığım 500 lot hepsi gitse zarar etmem ama erken taban yaptı tırsıtma panik yaratma hareketleri olur diye aldım yoksa dedigin gibi gelecegi yer 10 tl
    Yarasın o zaman. SPEK düzen başımın tacıdır

5.  Alıntı Originally Posted by arost Yazıyı Oku
    adese grafiğini nakış nakış işliyor hisse 2.50 de iken Attığım grafige verdiğim hedefe istersen bir bak ayrıca yükselmek için hiçbir sebebi olmadığını nerden cıkardın ? satış konusu var yakında kapada acıklama düşer
    adeseyide 15 e verecem 2,76 dan 2500 lot almıştım keşke 10 000 lot alsaydım diye cok dedim ama kısmet dostum seni cok izledim emegine saglık

6.  Alıntı Originally Posted by arost Yazıyı Oku

8.64 den onay alır köşede dursun
    buda köşede biryerde dursun zamanı gelince belki bakarız

7. Defter değeri 7 ye indi fakat üç ay brüt takas var 2ye kadar yolu var

Bana göre İlk hedef gerçekleşti 17.50. Bunu geçerse 50 günlük ort 16 ve 100 günlük ort 8 TL bunları hedef alabilir. 8 TL zor ihtimal görünüyor ani sarkmalarla 12/14’ü deneyebilir. Ytd

Sayfa 176/463 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •