Sayfa 176/618 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 4940 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1. verdikce veriyorlar, ne diyorsunuz emmiogullari - % 4 oldu

2. Kalkis icin yerlerinize oturunuz ve kemerlerinizi baglayiniz degerli emmiogullari

3.  Alıntı Originally Posted by erdogan Yazıyı Oku
    Doğru dürüst mal satmadan böyle düşürüyorlarsa 35-40 ı tez zamanda görürüz gibi

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Pegasusun bütün düşüşleri böyledir. Çok düşük hacimlerle cep to cep yaparak indirirler.

4. motordan garip sesler geliyor, kemerleri cözüp, ucaktan kaciyoruz 😂😂😂

5.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Pegasusun bütün düşüşleri böyledir. Çok düşük hacimlerle cep to cep yaparak indirirler.
    Evet kelebekx genelde öyle ama çoktan beri buada olduğundan biliyorsunuzdur 38-20 düşüşünde 6 küsür milyon mal satmışlardı. Son aldıkları malların ort maliyeti 25 civarında. Yani 15 e kadar vermeyi düşünmüyorlarsa daha yukarı yapacaklardır.

6. Şuan tüm hisseler dususte.düşmesi normal değil mi bugün

7.  Alıntı Originally Posted by erdogan Yazıyı Oku
    Evet kelebekx genelde öyle ama çoktan beri buada olduğundan biliyorsunuzdur 38-20 düşüşünde 6 küsür milyon mal satmışlardı. Son aldıkları malların ort maliyeti 25 civarında. Yani 15 e kadar vermeyi düşünmüyorlarsa daha yukarı yapacaklardır.

Düşüşte 6 milyon lot sattıklarını kesinlikle zannetmiyorum. O tarihlerde Hemen hemen her gün gün boyu derinlikli izlemiştim. Kendi aralarında çevirerek indirdiler. Benim gördüğüm en az 10 ayrı aracı kurum yabancılara çalışıyor. Bunlara yapıkredi, garanti, tacirler, ak, global ve daha bazı yerliler. Asıl malı onlar Senet fiyatı yükselirken satmışlardı. Adamlar fiyatı 20'lerden 38'e kadar dağıta dağıta çıkardılar. Biz beklentileri daha yüksek tutunca (45 üstü) 19'a kadar indirdiler. Pegasus benim gördüğüm hep yükselirken mal dağıtıyor. İnerken değil. Onun için aslında Pegasusta kazanmak gerçekten çok kolay. Yeter ki düşerken almayı yükselirken de satmayı bil.

8. Cıtı ve Deutshce çarşamba itibariyle %39,60'a ulaşmış durumda. Belirgin satıcı Emeklilik Fonları. Ellerinde yaklaşık %8,5 daha mal var. Son iki gün alıp satanları görebilsek iyi olurdu.

Sayfa 176/618 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •