verdikce veriyorlar, ne diyorsunuz emmiogullari - % 4 oldu
verdikce veriyorlar, ne diyorsunuz emmiogullari - % 4 oldu
Kalkis icin yerlerinize oturunuz ve kemerlerinizi baglayiniz degerli emmiogullari![]()
motordan garip sesler geliyor, kemerleri cözüp, ucaktan kaciyoruz 😂😂😂
Evet kelebekx genelde öyle ama çoktan beri buada olduğundan biliyorsunuzdur 38-20 düşüşünde 6 küsür milyon mal satmışlardı. Son aldıkları malların ort maliyeti 25 civarında. Yani 15 e kadar vermeyi düşünmüyorlarsa daha yukarı yapacaklardır.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuan tüm hisseler dususte.düşmesi normal değil mi bugün
Düşüşte 6 milyon lot sattıklarını kesinlikle zannetmiyorum. O tarihlerde Hemen hemen her gün gün boyu derinlikli izlemiştim. Kendi aralarında çevirerek indirdiler. Benim gördüğüm en az 10 ayrı aracı kurum yabancılara çalışıyor. Bunlara yapıkredi, garanti, tacirler, ak, global ve daha bazı yerliler. Asıl malı onlar Senet fiyatı yükselirken satmışlardı. Adamlar fiyatı 20'lerden 38'e kadar dağıta dağıta çıkardılar. Biz beklentileri daha yüksek tutunca (45 üstü) 19'a kadar indirdiler. Pegasus benim gördüğüm hep yükselirken mal dağıtıyor. İnerken değil. Onun için aslında Pegasusta kazanmak gerçekten çok kolay. Yeter ki düşerken almayı yükselirken de satmayı bil.
Cıtı ve Deutshce çarşamba itibariyle %39,60'a ulaşmış durumda. Belirgin satıcı Emeklilik Fonları. Ellerinde yaklaşık %8,5 daha mal var. Son iki gün alıp satanları görebilsek iyi olurdu.
Yer İmleri