Sayfa 176/1001 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    evetde. su komisyon falan cikiyor ya malesef o kafani karistirir
    birde ben ziraat bankadan akbankin para piyasa fonun alsam komisyon stopaj falan ayni banka gib ioluyor yoksa akbanka gecmem gerekiyor? simdi hangi 3 tane iyidir risksiz fonlardan?
    Ziraatten Akbank'ın PPF'leri alınamaz.

2. TZL 24.10 oran
    dun 0.019251
    bugun 0.019263

TZL inis yokkusu coktur! cikmaga subheliyim!

3. Hadibe oglum fıl bi 25 ustu yapya

4.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Hadibe oglum fıl bi 25 ustu yapya
    Buralar ganyan moduna girmiş, eğer fon yöneticileri buraları inceliyorsa yakında iddaa oynayarak yüksek getiri arayışına girerlerse şaşırmam
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Buralar ganyan moduna girmiş, eğer fon yöneticileri buraları inceliyorsa yakında iddaa oynayarak yüksek getiri arayışına girerlerse şaşırmam
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

6. Geçen gün bir miktar dönüşüm vardı çoğunu nkolay bono aldım bir kısmını da fonlarda tutayım dedim, garanti bankasından ANL, HSL, SLF, ALE baktım bunlar görünmüyordu, ben de FIL ve GTL biraz da OKT aldım. Fakat mesela FIL için kendi bankasından almayınca ayrıca bir komisyon mu veriliyor onu anlayamadım aslında Fibabank hesabımda vardı.
    Aslında biraz da deneme amaçlı borçlanma araçları ve katılım fonlarından almak istiyorum da hangileri tercih edilmeli onu bilemedim.

7.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Merhaba sayın hayrani,
    Ben tfx targette oyak katılım fonunu kullanıyorum.
    Başka alternatif maalesef yok.
    Getiri yıllık %15 civarı.
    Selamlar.
    sizden bir ricam olacak. mükâfat portföy kısa vadeli kira sertifikası fonunun dünkü fiyatı: 1,325123
    bu günkü fiyatı ise: 1,325852
    tefaşta günlük getiri %0,0550 görünüyor. bu hesap doğru mu?

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Geçen gün bir miktar dönüşüm vardı çoğunu nkolay bono aldım bir kısmını da fonlarda tutayım dedim, garanti bankasından ANL, HSL, SLF, ALE baktım bunlar görünmüyordu, ben de FIL ve GTL biraz da OKT aldım. Fakat mesela FIL için kendi bankasından almayınca ayrıca bir komisyon mu veriliyor onu anlayamadım aslında Fibabank hesabımda vardı.
    Aslında biraz da deneme amaçlı borçlanma araçları ve katılım fonlarından almak istiyorum da hangileri tercih edilmeli onu bilemedim.
    Ayrı komisyon Alınmıyor, ANL, HSL Vs. Tefas da işlem görmez kendi bankalarından alabilirsiniz.

Sayfa 176/1001 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •