Sayfa 176/1002 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Arkadaşlar sabah bloombergte iş portföy müdürleri bugün çıkacak fonlarını tanıttı... blockchain teknoloji fonu çıkarmışlar.... 50 ile 70 arası şirket hissesine eşit oranda yatırım yapacaklarmış... yorumlarınızı alalım?

2.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sabah bloombergte iş portföy müdürleri bugün çıkacak fonlarını tanıttı... blockchain teknoloji fonu çıkarmışlar.... 50 ile 70 arası şirket hissesine eşit oranda yatırım yapacaklarmış... yorumlarınızı alalım?
    Daha önce konuşuldu, ancak tek öne çıkarmak istediğim şey, kripto paralarla alakası yok.

3.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sabah bloombergte iş portföy müdürleri bugün çıkacak fonlarını tanıttı... blockchain teknoloji fonu çıkarmışlar.... 50 ile 70 arası şirket hissesine eşit oranda yatırım yapacaklarmış... yorumlarınızı alalım?
    eşit oranda yatırım yapıcaz: "hisseleri alıp kenara çekilicez ve dünya yansa umrumuzda olmayacak. hadi bakalım bekliyoruz!"

4. Merkez kur %0,54 azalış

3-5 gün yerine göre uzun süre Türkiye borsası için maalesef. .MB başkanının beklenmedik değişimi ertesinde günlük % 8 lik kayıplar yaşandı yatırım fonlarında. Hala da o zararı çıkarabilmiş değiliz üzerinden 1 ay geçmesine rağmen...Sizin yaklasiminiz normal ülkeler için çok doğru...Her geçen gün soğuyorum Bist'ten..Güven duyamaz oldum..Ve ne yazık ki önümüzü karanlık görüyorum ve parça parça fonlarımı satmayı planlıyorum...Aklı başında gruptan ayrılma durumu var yani anlayacağınız
     Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Burada aklı başında insanlar arasında, üç- beş gün için yatırım fonu alıp satacak mentalitede kimse olduğunu sanmıyorum. Eşyanın tabiatına da aykırı.

Yanlış foruma soruyorsunuz.
    SM-A525F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Halkbank davasında 5 milyar diyenlere sadece gülüyorum
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

7. Nnf Fon twitter sayfasında günlük getiri oranını -%0.30 olarak açıklamıştı. Tefas da ise, -%1.24 olarak gözüküyor. Çok fazla sapma olmuş bu sefer.

8. Kendi hisse portfoyum cogu fondan daha başarili.Hic al sat yapmiyorum, aylik olarak maasimdan aliyorum ve gun ici takip yapmiyorum
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 176/1002 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •