Originally Posted by
keremalkm
Yazayım...
Sen cumhuriyet çocuğusun,tarafsın. Bu doğru bir yaklaşım... Yıllarca aynı nakaratı tekrarlayıp
duran iktidarlarca söylenenleri hepimiz biliyoruz.. KATLİAM Yok..Ok.. Rahat uyu..
Karşıda haçlı zihniyetine sahip, her zaman bizi yıkmaya çalışan dış güçlerce oluşturlmuş yalanlar var.. OK..
Buna da inanabilirsin.. Rejimin selameti,ülkedeki insanların rahatı huzuru için söylenebilir..Anlarım..! (Halka dair söylemler)
Öyleyse, TALAT PAŞA niye Berlin' kaçtı.. ..Enver azarbaycan ve TAcikistan'a neden gitti..Oralarda saklandı.Ve infaz edildi..
ATATÜRK bile bir ara saklandı, işgal kuvvetlerinden... Ermeni katliamlarına karıştığı iddiasıyla!
Kendini asla İttihatçı zümreyle anılmasını istemedi,mesafe koydu..!
MALTA SÜRGÜNLERİ neydi mesela?
Gerçekler var, birde vatandaşa yutturulan gerçekler var.! Hangisini kabul edersen et..tercihin senin..
TC devletinin resmi söylemleri,senin için yeterli ve kabul edilebilir ise,sorun yok...!
BAna yetmiyor ..mesele bu
kendim okuyabiliyorum merak etme.. ve kanaatim kesinlikle soykırım olmadığı yönünde..
olaya yine gizem katmaya çalışmışsın. neden kaçtılar filan diye? bunlara gerek yok..iki tanesi ermeniler tarafından öldürüldü, enver paşa ise doğuda bir savaşta öldü.
diğer yandan dunya da her ülkenin kendi hikayesi vardır..yeni nesillere aktardığı.. bence biz bunu tam iyi yapamıyoruz.. milli eğitim konusu aksak ilerliyor.. benim yetkili olduğum bir durumda çok radikal bir modernleşme hamlesi kesin yaparım..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri