Sayfa 177/650 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. 2 günlük aracı kurum dağılımı

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Büyük ortak mal satmaya devam ediyor.vertuyu gözden çıkardılar

3. Vertu batabilir mi, Bimeks gibi olabilir mi, Fetö kağıdı olabilir mi? Tüm bu pis sorularla muattap olma zamanı geldi de geçiyor bile... Bu soruları sormak malesef çok normal oldu... Yoksa hiç bir açıklamsı yok bu fiyat hareketlerinin...
    Aklıma tüküreyim ben. Onca kağıt arasında gel de bu pisliğe bulaş...
    Kimse benim lafımı üstüne alınmasın, benim lafıma güvenip alım satım yapmasın... Halimiz ortada işte.
    YTD

4. Yaa arkadaşlar, sessiz düşünün.
    Bu ne böyle.
    Bu işin vebali var.
    İnsanların emekleri var, ortada.

Pozitif paylaşım daha mantıklı...

Somut olmayan olumsuz paylaşım yapmayın...

SM-G800HQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by burhasi Yazıyı Oku
    Yaa arkadaşlar, sessiz düşünün.
    Bu ne böyle.
    Bu işin vebali var.

Sen de haklısın kardeş ama beni kimse dinlemesin, vebali mebali yok bu işin. Ben de satmadım, nasıl satacağım ki? Normal düşünemez olduk. Bu şirketin bir sahibi var mı artık ona bile emin değilim.
    YTD
    YTD

6. Şirket şeffaf değil.şeffaf şirket şu tarihler arasında şu kadar mal satacagım der.bunlar yangından mal kaçırır gibi.hepimiz bu gemideyiz.çok dalga var..

7.  Alıntı Originally Posted by burhasi Yazıyı Oku
    Yaa arkadaşlar, sessiz düşünün.
    Bu ne böyle.
    Bu işin vebali var.

Neyin vebali var neyin emeği neyin insanların emekleri var arkadaşım biraz daha açarmısınız? Burada bu midikli senedi 2 yıldır taşıyan benim gibi insanların evet emekleri var doğrudur!Ancak şirket sahiplerini diyorsanız eğer!2,46 arz edilen senet 5,50 sonrasında güm ve bu fiyatlardan 1 Tl gerçek değeri olan senet devir edilip edilip az yukarı çıkarılınca çakılıyor!Neyin kimin emeği???Benim 2 yıl taşıma maliyetimin emeği sanırım bahsettiğiniz! Ayrıca ben bu forumda 2 yıldır yazmaktayım.Ahkam kesmek değil amacım.Ancak yukarı fiyetlardan 2,64 en az maliyet düşürelim diyen ve sonrasında patron satışı gelmekte!!!bir zafkanka nicki!Foruma üyelik tarihi 21,02,2017 sonra yazdığım cevaba cevap yazan teknik olarak rahatlasın diyen (senedin teknik olarak heryeri rahatlamış ))anarchy nickli arkadaşların forum üyelik tarihleri 21,02,2017 raslantıya bakınız! ve son olarak siz forum üyelik tarihi 19.03.2017 ya arkadaşlar yapmayın ve savunulan senet ve patronlar bu arkadaşların yazdıklarından anladığım ve tahta yapıcıların forumunda olumlu yazın diye gönderilen yeni üye olmuş daha önce bu senet forumunda üç beş yazmış değnekçiler benim algıladığım ve bu nicklere dikkat ediniz! SAYGILAR.
    Ytd. Değildir.

8. arkadaşım insanları tanımadan atıp tutma, cidden saçmalamışsın. ben daha evvel Acsel yatırımcısıydım, arada vertu alır satardım, benimde elimde hisse var, teknik olarak iki kelam ettim, merak etmeyin bizde zarardayız. keşke önce bir bakınaydın. bu arda forum yenilendiği için şubat-mart bherkes yeniden kayıt oldu.. hisse yüzünden zarar etmiş olabilirsiniz ama sağlık herşeyden önemlidir. boşuna paranoya yapmayın...

Sayfa 177/650 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •