Sayfa 177/375 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 2998 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1. Tacirler ekibin bir parcası emin olunki maliyetleri en az 120TL ‘ nin üstünde.yani aşagıya kadar açıga sattı. Önümüzdeki hafta dökülenleri toplayacak.114.20 ortalama ile satmış. Yani tamamen kurmaca. Ahh işte şimdi bir yabancı Fon olacak. 5 milyon usd lik malı kazısa ; TACİRLER 134-140 arasından acıgını kapatır. Dersinide alır . Cambazlık yapan birgün ipten düşer. Ytd

2. Şu KOZAL al dedikleri videoyu bulamadım. Sanırım buldum da link açılmıyor, açılan bir link koyabilecek var mı?

3. Udi, 3-5 hisse ile güven verdi, sonra Kozal giriş o giriş, afilli canlı yayınlarla. O yetmez gibi Kadir 20-25 bin lot aldı, sonra bir 20-25 bin daha, sanki çizgilerin efendisi gibi. Udiden zarar görenler, kadirde maliyet düşürdü. Bir hisse bu şekilde Twitter üzerinden küçük yatırımcı hissesi oldu. 105 lira duracağı yer şimdilik. Oraya gelirse aynı bugün gibi 109 dan 111 liraya tepki oradan 105. Bu rakam konsolide olacağı bir rakam gibi görünüyor.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Udi, 3-5 hisse ile güven verdi, sonra Kozal giriş o giriş, afilli canlı yayınlarla. O yetmez gibi Kadir 20-25 bin lot aldı, sonra bir 20-25 bin daha, sanki çizgilerin efendisi gibi. Udiden zarar görenler, kadirde maliyet düşürdü. Bir hisse bu şekilde Twitter üzerinden küçük yatırımcı hissesi oldu. 105 lira duracağı yer şimdilik. Oraya gelirse aynı bugün gibi 109 dan 111 liraya tepki oradan 105. Bu rakam konsolide olacağı bir rakam gibi görünüyor.
    Takip ettiğim insanlar değil, sanırım şu videoda söyledi:
    https://www.bloomberght.com/roportaj...-gelecek/65281

ama emin olamadım, video açılmıyor.

5. Ky, madenden sorumlu bakanın hisse 129 lira oldu, bizden sonra. Yükselmesini bekliyoruz dediğine kızar, ama udi Ahmet bey gibi 596 lira 1 yılda hedefi var diyenlere inanır. Senet sene sonunda 139 lira olursa gülal haklı çıkar, ama 140-155 arası alan mağdur ky Malasef kazançlı çıkamaz.

Bu arada ben 105-96 arasından azda olsa alım düşünürüm, hissenin tek bir sorunu var, oda zamansız reklamlarla ky nın aşırı alım yapması.

6. Sadece Kozal değil, aynı sorun fazlası ile ASELSAN’da var. Varlık fonu yokluk fonuna dönüştü, bunu zaten herkes biliyor, devletimizde Malasef para yok, bu yüzden bir eli ASELSAN’ın kasasında, diğeri THY, bir diğeri Halkbank Vakıfbank ve tabiki TMSF elinde olan diğer şirketler. Paranın kullanımı İçin mahkeme karar dava gibi prosedürlerin gerçekleşmesini beklemeyeceklerinide hepimiz biliyoruz. Şuan tüm dünya şirketlerinde ciro ve karlılık her hangi bir şey ifade etmez, bunlar aktif ve pasif dengesi ile oluşan değerlerdir, ifade eden ana şey nakit döngüsü, yani nakit akım ve bunu kullanan güçtür. Bir kazancı yani geliri, bir yıl içinde kaç kez çevireceksiniz. Şirketlerde ilgi çeken tek şey nakit döngüsü ve bu döngüyü kimin yönetimidir. Kozalda nakit var, fazlası ile ama kendine dönmeyen bir nakit.

7. Tacirler kapanışa kadar çok kötü çaktılar. Aradım olumsuz bir haber bulamadım. İçeriden bir haber mi? Edindiler diye bazı web sitelerinde yazılar okudum fakat googlede aradım olumsuz bir haber denk gelemedim. Sert satışlar kötü oldu. Şirketten bir haber gelmedi.

8. İç içe karışık bağlantılar var. Konaklının ilk sahibi tech şirketi neden kozaayı buyuk ortağı yaptı anlamadım sanırım Kanadalı tech şirketi aslında CIA destekli küreselcilerin olmalı, Fetöye gelir sağlamak için. Bu nedenle parası olduğu halde ortak aldılar. Aslında Fetö de piyon. Türk devleti madende zorluk çıkarmasınlar diye fetöye vermişler bence.. Tech şirketini incelediğimiz zaman ilginç bağlantılar çıkıyor ortaya. Aslında kirazlı yani kaz dağlarında devletin işletme iznini durdurduğu Alamosgold işletmesi daha önce tech şirketine aitmiş sonradan satmış alamosa. bir de bunun türk ortağı var sanırım o da fetönün adamı... devlet engel olmasın diye ama engel oldu işte. çünkü kozalaklar hakkında pazarlıklar yapılıyor şu an fetöyle. https://www.teck.com/news/news-relea...-gold-projects
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 177/375 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •