Sayfa 177/997 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kendim okuyabiliyorum merak etme.. ve kanaatim kesinlikle soykırım olmadığı yönünde..

olaya yine gizem katmaya çalışmışsın. neden kaçtılar filan diye? bunlara gerek yok..iki tanesi ermeniler tarafından öldürüldü, enver paşa ise doğuda bir savaşta öldü.

diğer yandan dunya da her ülkenin kendi hikayesi vardır..yeni nesillere aktardığı.. bence biz bunu tam iyi yapamıyoruz.. milli eğitim konusu aksak ilerliyor.. benim yetkili olduğum bir durumda çok radikal bir modernleşme hamlesi kesin yaparım..
    Seçimlerde aday olursanız haberimiz olsun,benim oyum kesinlikle sizindir.

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Malta sürgünü demişsin..

yarım bilgiler durmadan.. önce murat bardakçı konusu..şimdi malta sürgünleri mevzusu.. olaya gizem katarak..resmi tezlere inanmayabilirsin ama kendi bilgilerin de en azında tutarlı olmalı..

o dönemde istanbul ingiliz işgali altında.. ve tüm süreç ingiliz kontrolü altında ilerliyor.. bunu da belirtmen lazım..
    Kerem ciddiye alınacak biri değil,kuyruk acısı var sanıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by nihavent Yazıyı Oku
    Seçimlerde aday olursanız haberimiz olsun,benim oyum kesinlikle sizindir.
    CHP ye sizin gibi insanlar yakışır...

4. Cool

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Biden Türkiye ile ilişkileri kopardığında Türkiye lojistik üs. Natodan ayrılma durumunda en büyük askeri gücünü kaybeder.
    abd ile ilişkilerin düzelmesini beklemek , milli piyangodan veya sayısal loto dan ikramiye çıkmasını beklemekle aynıdır.bırakın lojistik , politik farklılıkları bir kenara her şeyden önce din faktörü var.abd Hristiyan bir ülke yerine Müslüman bir ülkenin tarafını mı tutacak ????????? AB yanlış biliyorsam düzeltin üye ülkelerin hepsi Hristiyan , dini Müslüman olan Türkiye yi mi aralarına alacaktır.Maalesef ülkeler arası ilişkilerde din bir ortaçağ medeniyetinin geleneğidir diyelim günümüzde hala en güçlü faktördür.Düşünün Müslüman bir ülke ile Hristiyan bir ülke olan ilişkilerinizde hangisini tercih edersiniz , ya bu ülke din kardeşim Allahımız Peygamberimiz aynı der taraf tutarsınız.Yani ben Türkiyenin AB girme girişimlerini , abd ile dostluk müttefiklik arayışlarını hayali , imkansız ve mantıksız buluyorum.Ya hayal alemindemi yaşıyorsunuz ????????? nasıl olduysa göstermelik nato ya almışlar onu da ülkemizi üs olarak kullanma aracı bahanesi şeklinde kullanıyorlar , oradan ülkenin topraklarını kullanıyor sömürüyorlar.Nato ülkesiyiz alın size incirlik yıllardır kullanılıyor Irak savaşında kullandılar , Suriye savaşında kullandılar bize ne faydası var.Rahmet li Özal 1 koycaz 3 alcaz demişti tersi oldu.İncirlik üssünün kullandırılmasının ne faydası oldu , soruyorum 1 gram faydası olmadı hatta şapkadan tavşan çıktı F-35 proğramında kıçımıza tekmeyi vurdular.Tamamen beyhude çırpınışlar.Mümkün değil Türkiye abd ile avrupa ülkeleriyle bir arada olamayız çünkü onlar Hristiyan biz müslümanınz.Bakın biz bunu kabul edersek o ülkelerle ticaretimiz artar ilişkilerimiz düzelir her şey daha güzel olur .mesela hala kıbrısta iki milletten oluşan tek bir devlet kurmaya çalışıyorlar mümkünmü kardeşim ya ????? hayal aleminde mi yaşıyorsun mümkün mü ???? Al sana diğer bir örnek filistin ve İsrail asla bir likte olamazlar.İsrailliler Filistinlileri 2. sınıf vatandaş gibi görüyorlar bir Yahudi ile bir filistinkli denk olurmu diyorlardır.Akılcı olalım herkes kendini bilsin , kendi kimliğimize göre hareket edelim.müttefik arıyorsan git Türk cumhuriyetleriyle ortak ol veya git Müslüman ülkelerle ortak ol.Dinler arası hoşgörü , ırklar arası hoşgörü belki dünyaya 500 yıl sonra gelecek o zaman dedikleriniz olur belki o zaman ab girersiniz felan.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

cuma

28 cemaziyelevvel 1332

11 nisan 1330

24 nisan efrenci (miladi) 1914

24 nisan 1914

25 nisan 1914.

gazetelerde techir ile ilgili hiç bir haber yok.

techir konusunu kısmen biliyorum,
    yazmaya kalksam çok uzun sürer.

Sarıkamış faciası da basına çıkmamıştı.
    HALK firari askerlerden öğrenmişti.
    Medya her zaman hakim gücün elindedir.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Malta sürgünü demişsin..

yarım bilgiler durmadan.. önce murat bardakçı konusu..şimdi malta sürgünleri mevzusu.. olaya gizem katarak..resmi tezlere inanmayabilirsin ama kendi bilgilerin de en azında tutarlı olmalı..

o dönemde istanbul ingiliz işgali altında.. ve tüm süreç ingiliz kontrolü altında ilerliyor.. bunu da belirtmen lazım..
    RESMİ TEZLERE inanan biri olarak, seni AKP ,CHP milletvekilliğine aday gösterebilir...!

(Her detayı,daha detaylı yazmadıysam gizem mi oluyor?
    Malta Sürgünleri-Bilal ŞİMŞİR:. okursun..)

Sayfa 177/997 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •