Sayfa 177/505 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin bilançoya 1 aydan az kaldı sabır sevkiyatlar ortada gedik osmen ismen bilancoalri iyi geldi aynı sektörden A1 den umut var rtadan da iyi kar geldi mi tarihi dip PD/dd ve f/k değerlerine düşer 2022 1 çeyrek RTA umutvari A1 halka arzı A1 girişimin aldiklarinin 2022 halka arz planları derken PD dd Fk dada yer kalmayacak bilancolar iyi geldikçe umutvari olmalı
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Hele ALLAHINI SEVEN güzel birşeyler desin..

2.  Alıntı Originally Posted by Hoccu Yazıyı Oku
    Yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin bilançoya 1 aydan az kaldı sabır sevkiyatlar ortada gedik osmen ismen bilancoalri iyi geldi aynı sektörden A1 den umut var rtadan da iyi kar geldi mi tarihi dip PD/dd ve f/k değerlerine düşer 2022 1 çeyrek RTA umutvari A1 halka arzı A1 girişimin aldiklarinin 2022 halka arz planları derken PD dd Fk dada yer kalmayacak bilancolar iyi geldikçe umutvari olmalı
    sağol dostum , çok guzel paylasımlar yaptım. arar ara yazarmısın burda, analız vs. gercekten bıraz moral oluyorsun. umarım dedıgın gıbı olur hhersy

3. Rica ederim bilançoda keyifle analiz edelim inşallah.
    sağol dostum , çok guzel paylasımlar yaptım. arar ara yazarmısın burda, analız vs. gercekten bıraz moral oluyorsun. umarım dedıgın gıbı olur hhersy

4. Hacim 11.5 milyon TL

1 milyar liralık şirketin 700 milyon liralık hissesi piyasada işlem görüyor.. lakin günde 11,5 milyon liralık işlem yapıyor ve mal toplu felan da değil

Hisseye olan ilgisizlik Zirve yapmış sonucu çıkıyor buradan.

Bugun yarın devletin kit siparişi vermesini bekliyoruz.

Avrupa'da ve ülkemizde ölümler arttı. O'micron grip gibi etki ediyor. Bünyesi sağlam olanı 5 gün sarsıyor ,, bünyesi zayıf olanı perişan ediyor.
    Dileriz tez zamanda tüm dünya bu virüsten kurtulur.

Şunu da eklemek isterim ki , birşeyler yolunda değil tüm dünyada

Enflasyon gibi gözükse de , sorun çok başka bir konu.

Ukrayna - Rus krizi sona erdi
    Corona sona erdi

Fed faiz artıracak sendromu yaşanıyor şu anda... Fakat mevzu o da değil.

3 vakte kadar anlarız küresel baronların derdini
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bunların internet üzerinden satışları açıldı mı ? Hepsiburada sürekli satış yapıyor.

Haddim değil ama patrona nacizane bir çift sözüm olacak sn. Murat güler çevrendekilerin sana gaz verdiği gibi sen ekonomi uzmanı borsa mühendisi falan değilsin bir kaç spk memurunu şirketine almakla her şey senin istediğin gibi olmaz onlar ancak kağıt üzerinde şirketin mali hesaplarını senin istediğin gibi düzenlerler şirket yönetmek ile hisse yönetmek çok farklı bunu en iyi senin bilmen lazım ki bildiğine de eminim ama yanıldığını ve kabul edemediğin tek nokta artık vatandaş uyandı otuz sene önceki yatırımcı yok herkes uyandı hissede çevirmeye çalıştığın oyunları görüyor finansal okuma oranı yükseldi alternatif piyasalar çoğaldı patron eski camlar bardak oldu onun için yol yakınken inadı bırak kazandığın şirketinde ortak olduğun yatırımcın ile hisseyi paylaş beraber kazanmayı kabullen aksi taktirde bu piyasada itibar kaybediyorsun şu anda dönem senin dönemin olabilir işleri yürütebilirsin ama o güvendiklerinde biter 1 numara olmak gibi niyetin varmış onun için sırtına basarak yükseldiklerinle paylaşmaya bölünmeye alışman gerek bu millet rezilde eder vezirde tercih senin onurlu terazide çalmayan tüccar her zaman kazanır unutma ki hisse şuan freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor direksiyonda sen varsın düzlüğe çıkarmakta çarpmakta senin elinde duvara toslar san hepimiz zarar görücez azdan az çoktan çok karar senin patron kal sağlıcakla

7.  Alıntı Originally Posted by gece baykuşu Yazıyı Oku
    Haddim değil ama patrona nacizane bir çift sözüm olacak sn. Murat güler çevrendekilerin sana gaz verdiği gibi sen ekonomi uzmanı borsa mühendisi falan değilsin bir kaç spk memurunu şirketine almakla her şey senin istediğin gibi olmaz onlar ancak kağıt üzerinde şirketin mali hesaplarını senin istediğin gibi düzenlerler şirket yönetmek ile hisse yönetmek çok farklı bunu en iyi senin bilmen lazım ki bildiğine de eminim ama yanıldığını ve kabul edemediğin tek nokta artık vatandaş uyandı otuz sene önceki yatırımcı yok herkes uyandı hissede çevirmeye çalıştığın oyunları görüyor finansal okuma oranı yükseldi alternatif piyasalar çoğaldı patron eski camlar bardak oldu onun için yol yakınken inadı bırak kazandığın şirketinde ortak olduğun yatırımcın ile hisseyi paylaş beraber kazanmayı kabullen aksi taktirde bu piyasada itibar kaybediyorsun şu anda dönem senin dönemin olabilir işleri yürütebilirsin ama o güvendiklerinde biter 1 numara olmak gibi niyetin varmış onun için sırtına basarak yükseldiklerinle paylaşmaya bölünmeye alışman gerek bu millet rezilde eder vezirde tercih senin onurlu terazide çalmayan tüccar her zaman kazanır unutma ki hisse şuan freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor direksiyonda sen varsın düzlüğe çıkarmakta çarpmakta senin elinde duvara toslar san hepimiz zarar görücez azdan az çoktan çok karar senin patron kal sağlıcakla
    Bunu okuyan Murat GÜLER, Önce ellerini dizlerine vurdu, yere çöktü ve ALLLAHIM dedi, ALLAHIM ben bunu nasıl yaptım dedi. sivas lisesi dedi hocam, 378 şeref ben hocam, hanı parası olmadıgı ıcın paltonuzu verdıgınız şeref.. ve sonra dedıkı guler yatırım holdıng sizin ve yatırımcılarındır dedı.. o sırada Ayşe terzi, skcem bunun dalagını yıne duygusala bağladı dedı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    şahoo yine döktürmüşsün [emoji4][emoji4] en son terzi olayında koptum
    Bunu okuyan Murat GÜLER, Önce ellerini dizlerine vurdu, yere çöktü ve ALLLAHIM dedi, ALLAHIM ben bunu nasıl yaptım dedi. sivas lisesi dedi hocam, 378 şeref ben hocam, hanı parası olmadıgı ıcın paltonuzu verdıgınız şeref.. ve sonra dedıkı guler yatırım holdıng sizin ve yatırımcılarındır dedı.. o sırada Ayşe terzi, skcem bunun dalagını yıne duygusala bağladı dedı..

Sayfa 177/505 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •