Sayfa 176/505 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Olmadık yerlerden fiyatlanan hisseler varken kimse bu çakalın kağıdına gelip de yatırım yapmaz. Kasasında hazır 850 milyon Tl si olan bir şirket şu an 780 milyon Tl piyasa değerinde, kimse yüzüne bakmıyor. Sıkıntı büyük. FED kararları, savaş riski, not indirimi, berbat ekonomi vs derken biz niye bu piyasadayız halen diye sormak lazım aslında. Hele de Murat Güler faktörü. Allah bizi korusun ne deyim.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Rica ederim arkadaşlar. Beni global ile başlayan uluslar arası şirketin 100 kg satışı Fransa ibaresi var 2021 2. Çeyrekte shawn diye başlayan da uluslar arası şirket sanırım onda da İtalya ibaresi vardı 19 kg tek sevkiyatla 45 milyon kar getirmiş 17 11 2021 sevkiyat tarihi yanlış hatırlamıyorsam 10. Ay gibi DMO ne son sevkiyatı hızla verip başka sipariş alınmamıştı. Ama orijinal Excel belgesinde epsinde ağırlıkta yazıyor kg olarak bu Fransa'ya giden de miktarda yazıyor 100 kg bunun dışında Siemens mutasyon kiti alımı artmış ve Gana ya da güzel mal gitmiş. 2021 3. Çeyrekte siparişlerin önünde A1 ibaresi var o çeyrekte 4.5 milyon test Özbekistan gitmiş 135 kg ama gelir düşük ya Özbekistan olduğu icin yada A1 payından bu arada ozbekistanla farklı bir bağ var sanırım ABD de kurdukları sitenin adı parcha Özbekçe parça demek bilançoda ak kara belli olacak anlaşılan ben umutluyum 2021-4 ve 2022-1ceyrek bilançolardan

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Olmadık yerlerden fiyatlanan hisseler varken kimse bu çakalın kağıdına gelip de yatırım yapmaz. Kasasında hazır 850 milyon Tl si olan bir şirket şu an 780 milyon Tl piyasa değerinde, kimse yüzüne bakmıyor. Sıkıntı büyük. FED kararları, savaş riski, not indirimi, berbat ekonomi vs derken biz niye bu piyasadayız halen diye sormak lazım aslında. Hele de Murat Güler faktörü. Allah bizi korusun ne deyim.
    Doğru bir tesbit

20 K malım var %30 zararda, ortalama yapmaya çekindim bugün ... Daha asagisiya düşmesi için bir çok sebep var... Ve bilanço 1 ay SONRA.. bir ay'da neler olur kimbilir... Piyasa Düşerken en önde 2 kat daha fazla düşen , yükselirken piyasa %50 daha yaz yukseken bir hisse.. tahtaya sanki ölü toprağı serpmisler ve bunun tek sorumlu , şirkette ki olumlu gelişmeleri pasifize Edip bildiren ve hatta hiç bildirmeyen Yönetim.. tahta adeta ölmüş eşek formasyonunda.

Hesap ediyorum, kitap ediyorum... Her şey lehimize... Lakin gel gir ki talep yok hisseye. Herkesin canı yanmış ve Tevbe etmişler hisseyi almamaya.

Siemens ile kit değil , başka bi konuda Birlikte calisacaz dedi firma, adeta Siemens yalancı dedi. Yani bu derece şirketini ksrayan bir yönetime sahibiz.

Peki ne olacak bu gidişat?

Kimse malım kötü demez ... Demek ki ellerinde mal yok bunların ...
    Kimsenin bı husseyi almasınada gerek yok. Hisse başı 5 lira temettü üretecek güce ulaşması zor değil. Defter değeri zaten benim gözümde 1 milyar TL.

Mızrak çuvala sığmayacak... Elbet bu saçma tahtaya birileri el atacak.

Umudum var... Çok geniş yelpaze oldu bir jsc laboratuvar ile dirsek temasına girerek.

Corona bitti Diye talep yok zaten tahtaya... Umarım enzim işini cizerker ve yeni bir hikayemiz olur
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Mızrak çuvala sığmayacak... Elbet bu saçma tahtaya birileri el atacak.
    2019 fiyatlamasından haberiniz var değil mi daha nereye el atılacak ki ne bekliyorsunuz 2 tl bile değildi bu senet ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    2019 fiyatlamasından haberiniz var değil mi daha nereye el atılacak ki ne bekliyorsunuz 2 tl bile değildi bu senet ytd.
    2019 da bilanço ksr ne kadar idi ?

Defter değeri kaç lira idi?

Şirket 2 lira iken 17 milyon lira kar yapıyor idi

Şimdi 170 milyon lira kar gelebilir
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

6.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    2019 da bilanço ksr ne kadar idi ?

Defter değeri kaç lira idi?

Şirket 2 lira iken 17 milyon lira kar yapıyor idi

Şimdi 170 milyon lira kar gelebilir
    Kendiniz yazmışsınız corona bitiyor diye.Tek seferlik geçici kârlar birşeyi değiştirmez.Hissenin neden süründüğü cevabı burada saklı.Glryh tarafında birsey diyemem orası ucuz zira birçok iştiraki var ama rtalb artık içi boş balon ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Kendiniz yazmışsınız corona bitiyor diye.Tek seferlik geçici kârlar birşeyi değiştirmez.Hissenin neden süründüğü cevabı burada saklı.Glryh tarafında birsey diyemem orası ucuz zira birçok iştiraki var ama rtalb artık içi boş balon ytd
    Ever, yerli yatırımcı profili uzun. Vade bakmıyor. Ve Corona bitti diyerek tahtaya bulaşmıyor

Yeni bir masal lazım tahtaya, yerli yatırımcı çekmek için

Ve yabancı yatırımcı da bulaşmıyor, çünkü imtiyazlı hisse cazip değil

RTA kapıya kilit vursa, iştiraklerinim geliri Yeterli ...

8. Hele ALLAHINI SEVEN güzel birşeyler desin..

Sayfa 176/505 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •