Asi olmayanlarý aþýya mecbur etmek için ,yeniden kapanmalar olacak tüm dünya da...
Çünkü Corona 10 yýl boyunca dünyayý tekrar tekrar turlayacak
Aþý olanlarda virüs zayýflýyor Ve asi olan kiþiden bir Baþkasýna daha hafif bulaþýyor
Böyle böyle etkisi gidecek diye umut ediyor bilim dünyasý
Yasaklarýn kalkmasý tüm Dünya da , bir taktik olabilir mi ?
Milleti rahata alýþtýrýp sonrada aþýlari olmayanlar yüzünden tekrar kapaniyoruz demek??? Ve akabinde aþý olmayanlarýn evden çýkmasýný yasaklayacak türden yasalar çýkartmak... ???
Çok ütopik bir senaryo bu...
Benim iþim bu... Her olasýlýðý analiz edip ters istikamette yorumlamak. 13. Adamým ben ... Her zaman akla gelmeyecek olasýlýðý sunmaktýr benim iþim.
)))
Bugün aziz Sancar hoca, aþý olmayanlarýn evden çýkmamasi gerek, onlarý. Yüzünden hasta oluyoruz dedi,,, bunu büyük bir kaç bilim insaný daha telaffuz etti...
Afrika da ve 3. Dünya ulkekerinde aþý oraný %8 3. Doz. .. ve 3 milyar adet kit lazým Afrika ve diðer geri kalmýþ ülkelere... ...
Onu geçtik..
Biz ülkemize her gün 500 bin adet kit lazým. Dünya da günde 15 milyon adet kit tüketiliyor.. ve þýrýnga lazým, analiz tüpü ile izole sývý lazým .
RTA nýn 10 yýl yiyecek ekmeði var bana göre
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Yer Ýmleri