İris Cibre 🐦
@iriscibre
·
22d
Deutsche,
Karahan'ın, göreve gelmesiyle, yapışkan enflasyon dolayısıyla, önden yüklemeli 500 bps artırım daha yapabileceğini
Artırmasa da, indirimin en erken 2025'te geleceğini beklediğini açıklamış.
İris Cibre 🐦
@iriscibre
·
22d
Deutsche,
Karahan'ın, göreve gelmesiyle, yapışkan enflasyon dolayısıyla, önden yüklemeli 500 bps artırım daha yapabileceğini
Artırmasa da, indirimin en erken 2025'te geleceğini beklediğini açıklamış.
@erefefik
Durmuş Yılmaz
@DurmusYillmaz
·
2s
Sayın Başkan göreviniz hayırlı olsun, tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.
Siyaset kurumunun bir türlü içselleştiremediği MB bağımsızlığının GEREKLİ ŞARTLARI mevcut yasada düzenlenmiştir.
Yazılı olmayan YETERLİ ŞART ise Bşk’ın siyaset kurumuna karşı DURUŞudur.
@erefefik
Kenya'nın başkenti Nairobi'de bir benzin istasyonunda büyük patlama gerçekleşti. en az 2 ölü, 167 yaralı. Ölü sayısının artması bekleniyor.
@erefefik
Irak hükümeti, ABD'nin hava saldırılarına destek vermesi nedeniyle Ürdün'e petrol satışını durdurdu.
@erefefik
Dışişleri Bakanı Fidan:
“(ABD ile İran'ın kontrollü çatışması) Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz."
@erefefik
Nefret ettiğin insanla iyi geçinme çabasına siz medeniyet diyorsunuz, ben sahtekarlık diyorum. O yüzden anlaşamıyoruz.
- Charles Bukowski
@erefefik
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Tabut
Bir gün bir baba ölür
Cüzdan, kemer, gömlek kalır
Yaşanmamışlığın hüznü
Gözlerinden
Eşinin, yağmur olur boşalır
Bir gün bir baba ölür
Telefonlar acı acı çalar
Burkulur yürekler burkulur
Zembereği boşalır saatlerin
Gurbette vakit durulur
Bir gün bir baba ölür
İkindi serinliğinde gömülür
Acı helva, sert lokma
Demli sohbetlerle
Gülüşlere emanet bir ömür
Bir gün bir baba ölür
Vasiyet kazanı kurulur
Ak elli aklanır
Kara yüzlü bellenir
İnsan o gün yorulur
Bir gün bir baba ölür
Ellerde düğün yapılır
Boğazında bir düğüm
Yudum yudum çığĺanır
Karın kışın dağlanır
Ferhad
@erefefik
https://twitter.com/sphyldz/status/1754188848416846111
Linkte video var. İzleyiniz.
Suphi Yıldız
@sphyldz
📌Suriye iç savaşının başlamasına sebep olan, Davutoğlu-Esad görüşmesinde olanları dinliyorsunuz.
Davutoğlu; Suriye’nin madenlerinin yabancılara açılmasını, Suriye toprağı olan Golan’ı boşaltıp İsrail’e teslim etmesini ve Esad’ın İsrail ile barışmasını istiyor.
Esad bu görüşmeden sonra, Davutoğlu’nu kovuyor ve iç savaş başlıyor.
Taleplerinden bu savaşın Amerika ve siyonistlerin emelleri doğrultusunda çıktığını anlamak çok kolay.
Aradan geçen 13 yıldan sonra, Amerika’nın hiç giremediği Suriye’de bir çok askeri üssü ve YPG-PKK terör örgütü bulunuyor.
Bütün bunları bilerek, Suriye iç savaşının devam etmesini isteyen be Suriyelilerin vatanlarına dönmesini istemeyenler, vatan hainleridir.
@erefefik
Yer İmleri