Sayfa 178/1223 İlkİlk ... 781281681761771781791801882282786781178 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Bu politikanın sorumlusu KK dır. Aponun avukatlığını yapmış Sezginin Chp de işi ne. En basitinden. Adam kıtlığına kıran mı girmiş.

2.  Alıntı Originally Posted by aydinbayrakli Yazıyı Oku
    ölüsü bile %22 almış. akp gibi abd desteği ile kurulan konjunktürel partiler ise çöktüklerinde esamesi okunmuyor.
    nasıl ölüsü bile ankara izmir İstanbul mitinglerinde meydanları dolduran 10 milyon chp li değil mi ??? neden inceye olan ilgi alaka chp ye yönlenmedi de hdp falan kaydı ??? baykalda statükuyu yıkan kılıçtaroğlu şimdi kendi statüko olmadı mı ???

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Iyi parti oylari da bu reziller yuzunden dustu.
    Milliyetci oylar demirtas hdp yuzunden mhp ye geri dondu
    1 kasim da ayni tokat yine aynı
    Chp kesinlikle Erdogan in gudumunde olan bi parti.
    Biri cikip chp den milleti kurtarmasi lazim
    doğru rotadaki bir chp her zaman ülkeye faydalıdır..

bence Kılıçdar dan kurtarılması lazım.. ülkedeki chp seçmeninin, tıpkı abd demokrat ve cumhuriyetçi parti yarışlarında olduğu gibi,
    direkt olarak genel başkanı seçebilmeleri lazım.. o zaman bu delege oyunu sona erer..chp seçmeni kendisi belirlemiş olur genel başkanı.. eğer seçilen iyi çıkmazsa bir sonrakinde muhakkak tekrar değiştirilir..böyle 10-15 yıl başarısız genel başkanlar devri sona erer..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şu anki chp adı kalmış ama içi boşaltılmış bir chp...ATATÜRK'ün kemiklerinin sızladığına eminim...kendisi bu ülkeyi alçaklardan kurtarmak için canını dişine takmış, kurduğu partinin düştüğü hale bak...bugün insanlar artık sokakta chp'liyim demeden önce bence içinden bir kere düşünüyordur...bunları bugüne kadar her seçimde chp ye oy vermiş birisi olarak söylüyorum...bu seçimde vermedim ama...İNCE ye verdim başkanlık için AKŞENER'e verdim MV için...

ATATÜRK'ün kurduğu parti teröristlerin siyasi uzantısına destek atıyor...rezillik kelimesi hafif kalır...partinin içinde hdp yandaşları cirit atıyor...ben son derece rahatsızım bu durumdan...

o nedenle ya o partinin içi temizlenecek ya da ATATÜRK'ün değerlerini kendisine pusula olarak gören yeni bir parti kurulacak...ister öyle ister böyle millet ATATÜRK'ü unutmaz...partinin adı CHP olsa ne olur başka bir isim olsa ne olur...önemli olan fikirleridir...

İNCE ye oy verdim ama yaptığı işide kesinlikle tasvip etmiyorum...demirtaş ziyareti olacak iş değildi...bence hatasının farkına vardı ama iş işten geçti...kendisine en az %3-5 oya mal olduğuna eminim...

Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Yalnız şu var, bir sosyolog olarak söylüyorum eğer muharrem ince parti kurarsa chp ye alternatif çıkaraa akp nin oyları düşer.

5. HİSSE DEDEKTÖRÜ
    â€

@hisseci41
    Takip ediliyor @hisseci41 adlı kişi takip ediliyor
    Daha fazla
    Hapis cezamız bitti tahliye olduk şükür tweeter zannetmesin ki aynı tepkiyi vermem aynısı olsun yine aynı tepkiyi veririm
    Arkadaslar tweeter tarafından cezalandırıldim sebep Ömer Halisdemir'e bylockçu diyene küfür etmem bakın nelerle uğraşıyorlar.

Abovvv bizim Güneysu twettere de el atmış disko ordadda varmış büyük adam vesselam. Şaka bi yana twetterde de böyyle tatilli ceza olduğunu ilk defa duydum hoş orda kimliğin belli burada ki gibi sadece rumuzla yazmıyon yazdıkların bağlar her konuda.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

6. Dusunukce sinir oluyorum.
    Dbakir da iyi parti bile chp den fazla oy almis.
    Bolgede bircok şehirde akp herzaman ki gibi ezici hatta mhp bile daha cok oy almis.
    Lenn vermiyorlar sana iste vermicekler de ne diye bunlar icin secimleri kaybediyorsun akilsiz parti

7. seçimden önce reise küfürler savuran chp li bir arkadaşı gördüm çökmüş bizim reisi yıkmamız imkansız dedi bu sefer çok umutluydum anketlerde öyleydi ama olmadı dedi ağlamaklıydı
    dedim aşağıda söylenenenlere yukarıda kendin de inanıyorsun o anketleri yapanlardan biri açıkladı biliyorduk ama reis kazanır diyemedik chp liler bizi linç ederdi dedi duymadın mı dedim izlemedim dedi morali çok bozuktu şimdi sayın kk neye istinaden başarılıyız diyor bu insanları yerel seçimlerde nasıl motive edecek
    öğrenilmiş çaresizlik içinde chp seçmeni bunu bile göremeyip ak parti kaybetti ince kaybetti ben kazandım demek ilginç

8. İYİ PARTİ Kurucusu Artist Mehmet Aslan:
    "Ak Parti'nin Meclis'te MHP'ye muhtaç olmadığını, devletin bekası gereği İyi Parti'nin de AKP'ye destek verebileceğini savundu." Yüzsüzlük bu olsa gerek hani devlet bekası yoktu.

Hahaha vay be bu siyaset nasıl bişiymiş. adam başşak geçer gibi hükümeti destekleriz diyo. kafam allak bullak. Kedi yavrusu gibi meydan da kaldılar. ne yapacaklarını bilmiyorlar. hoş bilseler ne olacak ki. Şimdi kimi desteklicez kime karşı olacağız yok bilmiyorlar hele meral falan da bırakırsa. Salla kafayı al maaşı. Bankamatik vekil olurlar. Hesap soran yok yoklama alan yok. Güya kilit parti konumundayız gerekirse MHP nin yerini alırız diyo. Şimdi böyle bir şey olsa bunlara oy veren seçmen ne der merak ediyorum. adamlar hükümet karşıtlığından oy verdiler duruma bak. Şimdi diyom hepsi hükümet kanadına geçerde partiyi kapatırlarsa bak sen şova. Tam filmlerdeki gibi fıkralardaki gibi bir durum. hoş kimse kabul etmez bunları Truva atı gibi niyetlerini bilemezsin. amacım siyaset yapmak değil siyaset yapanların seçmeni nasıl keriz yerine koyduklarıdır. Anlayana
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Sayfa 178/1223 İlkİlk ... 781281681761771781791801882282786781178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •