Yukarıda anlattım!Algı anlama sorunu hep var bu ülkede!Ne yani ben büyük yatırımcımıyım!!!

Gelmişssin buraya patrona laf edildi diye emek var falana ilk önce patrondan yana ha!Sonra ky falan geçiniz bunları!Benim bu senette 2 yıl taşıma emeğim var neye nasıl yazarsanız anlarsanız yazınız anlayınız!Ama işinize gelmediğine beni anlama güçlüğü çektiğiniz açık ve seçik!Patronu en üçkağıtçıı!Servetini ilk yaptığı güya halka arzlardan aslında halkı ebelemekten yapmış bir gün bana bak!Bu milleti ne kadar s.....en peşinden gelirler diyebilen ******** bir adanalı (Adanalıları tenzih edeerim bu Adanalıların da yüz karası)olan niho! Bu yaptığı şirketler halkı ky yi iyi becermekten yapmış borsanın 1996 yılında cebinde metelik olmayan hırsız bir adamıından bahsediyoruz ve bu şahsiyet şimdi bu güya şirketlerin aslında hepsinin sahibi! Servetini bizim gibi ky yi üterek elde etti!Derdin neyse git başka ky ye anlat!Ha bu adam aslında spk da yasaklı! Daha fazla yasak yememeye panamada böyle bir paravan şirket kurmuş perde arkasında kendisi! Spk göreve!İsterler ie benle temasa geçebilirler hakkında tüm detayları verebilirim kendilerine!Daha önce de ifadelerim mevcuttur yetkililere!(Gerçi 1993 yılından bu yana spk içinde de adamları var idi)
Yer İmleri