Sayfa 178/1004 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    tosuncuk teslim olmuş brezilya'da TR başkonsolosluğuna...

https://odatv4.com/tosuncuk-teslim-oldu-01072156.html
    Elindeki paraya birileri çökmüş. Kim olduğunu söylemeye gerek yok herhalde. Görüntüye bakılırsa eline tutuşturulan bir metni okuyordu. Daha doğrusu okuyamıyordu

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : JAS; 01-07-2021 saat: 11:48.

2. taşıt kuyum elektronik mobilyada taksit sayılarına düzenleme gelmiş

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-626667

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bayrak hedefi 1300 de. Ben de ona göre hazırlık yapmıştım. Tepki-yukarı hareket sonrası FDow 5.3.3.4 düzeltmesi yaparken olabilir görünüyor. Biraz zaman var.
    Euro bazlı grafikte de önemli sayılabilecek yere dokundu önceki gün....Birazda oradan destek alarak o yorumu yaptım, ama içinde bulunduğumuz ortamda biraz yanıltıcı olabilir tabi..

Dow'un ne yapacağını tam olarak bilmiyorum yakından fazla takip etmiyorum açıkcası sadece sizinkileri izliyorum..aşağı yukarı yazdığınız pattern içinde hareket ediyor..
    Ama işin garibi biz çok fazla senkronize değiliz..Ekstrem hareketler haricinde..

4. Sn. Discretus merkez böyle bir hamle yaparsa mevduata gecmez mi çoğu kişi sonucta borsanın hali ortada garanti para varken niye spotta zaman harcasın düştü mü kalktı mı Cb. ne dedi o ne dedi diye
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bir kaç gün önce yazmıştım benzer düşünüyoruz : faizleri arttırmak zorunda kalacaklar..

128 milyar dolar satıp eksi kasa haline dönüştürmek öyle sıradan bir şey değil..

elbette bu sonuca gelinceye kadar bir çok farklı rezalet yaşandı yıllar içinde..

artık bu rezaletlerin kümüle etkisi ayrı ayrı kendi başlarına etkilerinden daha fazla.. eskiden daha azdı..

bunlar kadar (akape) komedi bir ekip iş başında olmadı.. her açıdan ibretlik bir yönetim..
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

SPOT

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    vade değişimlerinde viop yanıltıcı olur...

endeks hala 200 günlük altında...,

1,375 üstünde kapanışlar olmadan hareket tepki olarak kalır...

yükseliş satış fırsatı gibi...
    İster yukarı gitsin, ister aşağı insin, bir şekilde bu hareketler sırasında faize ek olarak kontrat başına benim haftalık pazar paramı masaya bırakıp gitsinler. Fazlasında gözüm yok.

Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    Sn. Discretus merkez böyle bir hamle yaparsa mevduata gecmez mi çoğu kişi sonucta borsanın hali ortada garanti para varken niye spotta zaman harcasın düştü mü kalktı mı Cb. ne dedi o ne dedi diye

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    faizler artarsa demek istediniz sanırım.. evet bu durumda faizler 2018 benzeri %25 mertebesine gelirse ciddi bir cazibe olur..

ama orada da şöyle bir sıkıntı var bence: parayı hangi dönemde kimin bulduğu belli olmuyor.. geçen sene ucuz ev kredileri dolayısıyla bir çok insan dolar istifledi (hem evi satan müteahhitler hem de hülle yoluyla eş dost üzerinden ev kredisi alanlar) ..

merkez faiz arttırırsa mevduata geçen çok olur ama dolar alışkanlığı olanlarda çözülme beklenen kadar olmaz bence.. borsadaki paranın kayması belki sözkousu olabilir.. dolar tutanların risk anlayışı farklı..faiz havucuyla değişmez..yani ters dolarizasyon yapmaya yetmez..güven problemi var piyasada..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    faizler artarsa demek istediniz sanırım.. evet bu durumda faizler 2018 benzeri %25 mertebesine gelirse ciddi bir cazibe olur..

ama orada da şöyle bir sıkıntı var bence: parayı hangi dönemde kimin bulduğu belli olmuyor.. geçen sene ucuz ev kredileri dolayısıyla bir çok insan dolar istifledi.. merkez faiz arttırırsa mevduata geçen çok olur ama dolar alışkanlığı olanlarda çözülme beklenen kadar olmaz bence.. borsadaki paranın kayması belki sözkousu olabilir.. dolar tutanların risk anlayışı farklı..faiz havucuyla değişmez..yani ters dolarizasyon yapmaya yetmez..güven problemi var piyasada..
    Allah aşkına nesine güveneyim?

Yüzlerce şey sayılır, çizilir de sadece şunun bile nasıl saatli bir bomba olduğunu piyasa hala algılıyamadı bence.

Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu 20 milletvekiline dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu-NTV
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

Sayfa 178/1004 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •