Süleyman soylu boşuna dememiş temmuzda şaha kalkacağız diye elektrik zammı doğalgaz zammı lpg zammı zorunlu karşılıklar Allahım sana geliyorum engelleyemiyorum sahlanisimi hoooopp hep birlikte 1 2 3 hulooooooghhh
Süleyman soylu boşuna dememiş temmuzda şaha kalkacağız diye elektrik zammı doğalgaz zammı lpg zammı zorunlu karşılıklar Allahım sana geliyorum engelleyemiyorum sahlanisimi hoooopp hep birlikte 1 2 3 hulooooooghhh
Günaydin arkadaşlar
dün kapanışa doğru olan hareket
klasik vade sonu hareketimi
bugün olay netleşir
başlangiç fena durmuyor
bir kaç gün önce yazmıştım benzer düşünüyoruz : faizleri arttırmak zorunda kalacaklar..
128 milyar dolar satıp eksi kasa haline dönüştürmek öyle sıradan bir şey değil..
elbette bu sonuca gelinceye kadar bir çok farklı rezalet yaşandı yıllar içinde..
artık bu rezaletlerin kümüle etkisi ayrı ayrı kendi başlarına etkilerinden daha fazla.. eskiden daha azdı..
bunlar kadar (akape) komedi bir ekip iş başında olmadı.. her açıdan ibretlik bir yönetim..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
1-2 temmuz fonlara mal kitleme şenlikleri başlasın...
lannn bıraaakkk bence merkez hata yapıyor geçsinler tek hazine döviz sistemine tüm dövizler merkeze isteyen banka ödeme yapacağı zaman merkezden talep etsin müşteri de ne için dövüz istediğini önce bi izah etsin gıdım gıdım uğraşmasın merkez bankası eheeee eyyyy![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Artırmadan önce muhtemelen indirecekler, daha sonra çok kısa zaman içinde olağanüstü toplantı yapıp indirdiklerinin en az 4-5 katı artırmak zorunda kalacaklar..
Daha önce buna benzer bir şey yaşamıştık sanırım, indirim yapmamışlardı gerçi ama yine muhtemelen benzer bir şey yaşayacağız..
Kadro konusunda da tamamen katılıyorum, en basiretsiz kadrolardan biri şu an ülkeyi yönetiyor..
İlk dönemlerine kıyasla bunu söylüyorum tabi, ama bu onları akladığım anlamına da gelmiyor..
O dönem yapılan ana hatalar nedeniyle şuan ki çıkmaza girdik.
Yer İmleri