Sayfa 178/206 İlkİlk ... 78128168176177178179180188 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Say say tek tek say lotları belki istediğin rakama ulaşırsın

2. Kimsenin bisey saydiği yok cani skılanin trade tahtasi..

3. Tahtacilar kenarda bekliyor simdilik 70 bandinda yatay da bilancoyu karsilayacak gibi ondan sonrada ya 60 bandina ya 80 bandına yola cıkar orada da yataya sarar zamanını bekler. 70 altı haftalık kapanıslar olayı coook uzatabilir bence.

ELI-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Pkart için efsaneyi hatırlayalım... 👇👇👇

Esasında "GÖT LALESİ" tabiri, küfür olmaktan ziyade edebi bir sanattır.

Çünkü cinsiyetsizdir, imgeseldir, lirik, çarpıcı aynı zamanda absürttür.

Düşünsenize götte bir lale açmış ve o lale, o şiirsel sözü hak eden kişide vücut buluyor.

Gerçekten şiirsel.... 🌷

5. Sayın T/A merhaba XUTUM ve XUTEK İle ilgili düşünceleriniz yorumunuz nedir? Pkartı kendi haline bıraktık zaten şikayetlerden bir sonuç çıkmayınca tahtacı ve firmada finansalları bu rezil vaziyette tutan müsebbipler içinde Melekul mevt'e dua etmekten başka çare kalmadı tez vakitte gelmesi için malûm üç aylardayız icabet vakitleri Nedir bu küćük yatırımcıya yaptıkları işkence bütün dertleri yabancıya bedavaya vermekmi acaba borsayı kısır bi döngüde trede yapılan bı yer haline döndürmedilermi sizcede şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Sayın T/A merhaba XUTUM ve XUTEK İle ilgili düşünceleriniz yorumunuz nedir? Pkartı kendi haline bıraktık zaten şikayetlerden bir sonuç çıkmayınca tahtacı ve firmada finansalları bu rezil vaziyette tutan müsebbipler içinde Melekul mevt'e dua etmekten başka çare kalmadı tez vakitte gelmesi için malûm üç aylardayız icabet vakitleri Nedir bu küćük yatırımcıya yaptıkları işkence bütün dertleri yabancıya bedavaya vermekmi acaba borsayı kısır bi döngüde trede yapılan bı yer haline döndürmedilermi sizcede şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
    Mesajını yeni gördüm kusura bakma...

Yeni bir proje üzerinde çalıştığım için foruma zaman ayıramıyorum...

Bugün biraz geç oldu, yarın belki yeni çalışmam tamamlanırsa onun üzerinde cevabımı veririm. Olmadı, doğrudan düşüncelerimi yazarım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Mesajını yeni gördüm kusura bakma...

Yeni bir proje üzerinde çalıştığım için foruma zaman ayıramıyorum...

Bugün biraz geç oldu, yarın belki yeni çalışmam tamamlanırsa onun üzerinde cevabımı veririm. Olmadı, doğrudan düşüncelerimi yazarım...
    Burası PKART sayfası olduğu için, Endeks analizleri yapmam hoş olmayacaktır. Kalabalık yapmamak adına kendi sayfamda paylaşmak isterim...

Birazdan eklemeye başlar. İnşaAllah gece yatmadan bitirmiş olurum...

Link: Sistem Takibi - III

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Burası PKART sayfası olduğu için, Endeks analizleri yapmam hoş olmayacaktır. Kalabalık yapmamak adına kendi sayfamda paylaşmak isterim...

Birazdan eklemeye başlar. İnşaAllah gece yatmadan bitirmiş olurum...

Link: Sistem Takibi - III
    Estağfurullah sonuçta cevap vermek zorunda değilsiniz sayın T/A elinize emeğinize sağlık yeni projenizde de muvaffak olursunuz inşaallah kolaylıklar diliyorum

Sayfa 178/206 İlkİlk ... 78128168176177178179180188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •