Sayfa 179/855 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. Arkadaşlar herkese hayırlı olsun diyorum ve sağlık sıhat içinde ailenizle hayırlı bayramlar dilemek istedim.Eski tabirle tren kaktı binen bindi inen son anda dış fircasını almaya gitti.Daha kimler gelecek gidecek buraya oturup seyleyin ama sakın stresle değil keyifle izleyin.Bügün gördümki yeni nıckler ama eski kalıplaşmış tarzlar var.Bunlar gerçekten hissenin harekleri kadar beni mutlu etmekte.Niye bu hissede siniz/hissedeyim bireysel olarak sorgulayın ve alış satış hedefinizi koyun sonrası inanın çok zevkli.Bir not daha naçizane bu hissede işleyen bir teknik olduğunuda düşünüyorsanız bence yanıldığınız çok açık.Yada şehir efsanelerinden haliliçe bir spek borsa hakkında bildiğiniz yada bilmediğimiz ne varsa bence bu hissede yok Sadece parayı takip etmek gerekir bazen.Maaşları almak yada dükkanı niçin açtığımız gibi doğal bir davranış sanki_? 50.000 bin takipçisi olanlar ne hisselerle ilgili ne bilgiler verdi onları 10.000.000 beğenenler eşlik etti biride dediki bu yönlendirme içerikli mantık dışı kımse önü kaideye almadı ama haklı çıktı.Doğaçlama yazıyorum bir kalıba yada yönlendirmeye girmesin diye kimsede kaideye almasın yazdıklarımı...Biri bügün toplar yarın satar kimi 1 alır kimi 1 milyon lot aracı kurumlar niye alır satar_?Eninde sonunda bu arsa değerlendirmeye öyle yada böyle yada kuş misali yada satılarak yada herneyle olursa olsun şirket kasasına gelir olarak girecek.Ve bence daha neler yaşanacak neler düşünsenize o giren miktarları hayalı olarak en aza indirgenmiş halleriyle bedelsizler serbest marjlar...Ve uzun bir hikaye marotonuna yazarlar yeni yeni katılıyor.Yazdıklarım gibi hayal ürünü bir düşünce aktarayım ;80 yıl sonra çıkar ama Ticari imar cıktı her hafta İstanbul için önemli olan bu arsanın 10/1 bir gıda şirketi teklif veriyor rakkam telefuz edemiyorum sizce olumsuz haber ve anında satılmalı mı_?Neyse dedim yazdıklarım gibi kurguları herkes üretebilir ama üretilen bu herkese acık forum sayfası bence kimsenin yönlendirme yapabileceği ve yönlenecek insanların bulunduğu yer değil Bayramın tadını duble çıkarın diyecem ama sanırım bu çok az olacak ESEN KALIN ORTAKLAR...

2.  Alıntı Originally Posted by toruk Yazıyı Oku
    Arkadaşlar herkese hayırlı olsun diyorum ve sağlık sıhat içinde ailenizle hayırlı bayramlar dilemek istedim.Eski tabirle tren kaktı binen bindi inen son anda dış fircasını almaya gitti.Daha kimler gelecek gidecek buraya oturup seyleyin ama sakın stresle değil keyifle izleyin.Bügün gördümki yeni nıckler ama eski kalıplaşmış tarzlar var.Bunlar gerçekten hissenin harekleri kadar beni mutlu etmekte.Niye bu hissede siniz/hissedeyim bireysel olarak sorgulayın ve alış satış hedefinizi koyun sonrası inanın çok zevkli.Bir not daha naçizane bu hissede işleyen bir teknik olduğunuda düşünüyorsanız bence yanıldığınız çok açık.Yada şehir efsanelerinden haliliçe bir spek borsa hakkında bildiğiniz yada bilmediğimiz ne varsa bence bu hissede yok Sadece parayı takip etmek gerekir bazen.Maaşları almak yada dükkanı niçin açtığımız gibi doğal bir davranış sanki_? 50.000 bin takipçisi olanlar ne hisselerle ilgili ne bilgiler verdi onları 10.000.000 beğenenler eşlik etti biride dediki bu yönlendirme içerikli mantık dışı kımse önü kaideye almadı ama haklı çıktı.Doğaçlama yazıyorum bir kalıba yada yönlendirmeye girmesin diye kimsede kaideye almasın yazdıklarımı...Biri bügün toplar yarın satar kimi 1 alır kimi 1 milyon lot aracı kurumlar niye alır satar_?Eninde sonunda bu arsa değerlendirmeye öyle yada böyle yada kuş misali yada satılarak yada herneyle olursa olsun şirket kasasına gelir olarak girecek.Ve bence daha neler yaşanacak neler düşünsenize o giren miktarları hayalı olarak en aza indirgenmiş halleriyle bedelsizler serbest marjlar...Ve uzun bir hikaye marotonuna yazarlar yeni yeni katılıyor.Yazdıklarım gibi hayal ürünü bir düşünce aktarayım ;80 yıl sonra çıkar ama Ticari imar cıktı her hafta İstanbul için önemli olan bu arsanın 10/1 bir gıda şirketi teklif veriyor rakkam telefuz edemiyorum sizce olumsuz haber ve anında satılmalı mı_?Neyse dedim yazdıklarım gibi kurguları herkes üretebilir ama üretilen bu herkese acık forum sayfası bence kimsenin yönlendirme yapabileceği ve yönlenecek insanların bulunduğu yer değil Bayramın tadını duble çıkarın diyecem ama sanırım bu çok az olacak ESEN KALIN ORTAKLAR...
    Bir gida firmasi teklif vermis mi diyorsunuz cok karmasik olmus anlasilmiyor. Teklif dusuk mu ilmus diyiyorsunuz galiba. Bu arada sizin giris fiyatiniz nedir ve hedef nedir?

borsa ogrencisiyim ogreniyorum

4. [QUOTE=Ceng;874266]Bir gida firmasi teklif vermis mi diyorsunuz cok karmasik olmus anlasilmiyor. Teklif dusuk mu ilmus diyiyorsunuz galiba. Bu arada sizin giris fiyatiniz nedir ve hedef nedir?

dedikodulara inanmayın.Sacma sapan fiyatlara itibar etmeyin.Birşeyin gerçek degeri ne ise odur.Hedef fiyatınızi belirleyin diyor üstad.Yani konudan degil anafikirden bahsediyor.Biz ise konulu film istiyoruz🙂

5. Pasta borek istesem cok mu sey istemis olurum...

6. Tam 12'den vurmuşsun...Helal Olsun.
    Vesselam...

7.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku

Günlük fibonacci değeri 2.89 ve 5 dk lık grafikte pazartesi-salı-çarsamba 2.89 bekliyorum 2.09 stoploss ile bir öngörüdür yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı
    Tam 12'den vurmuşsun ,Helal olsun..
    Vesselam

Alıntı Originally Posted by by_AS Yazıyı Oku
    Tam 12'den vurmuşsun ,Helal olsun..
    Vesselam
    Ben unutmuşum siz hatırlattınız yalnız çarşamba işlem yok

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 179/855 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •