Sayfa 137/855 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by zafer74 Yazıyı Oku
    yalnız işyatırım ve şeker yatırıma dikkat derim. galipin mal topladığı iki aracı kurum. şekerde artış var takasta bayağı.
    Bende duyuyorum, hayırlısı bakalım

2.  Alıntı Originally Posted by zafer74 Yazıyı Oku
    böyle 24 milyon takaslı hisseleri severler. örnek ykgyo 1,39 alım aralığı ve 4,45 satım aralığı. mipaz la bi benzerlik olur mu, bekleyip görecez.
    Benim Mipaz la ilgilendiğimi bilen bir arkadaşımda söyledi, bunu...

YKGYO nun arsa namına birşeyi yoktu, Riva arsalarını ucuz ucuz sattı eskiden...YKGYO nun MİPAZınki gibi bir arazisi olsaydı, 4.45 değil, çok çok yukarılara gidebilirdi...

Ykgyo yu geç, Mipazınki kadar büyük arazi hiçbir GYO ve hiçbir BİST firmasında yok...

MİPAZ hissedarları kazansında, kim girerse girsin...

Asla yatırım tavsiyesi değildir

Günlük fibonacci değeri 2.89 ve 5 dk lık grafikte pazartesi-salı-çarsamba 2.89 bekliyorum 2.09 stoploss ile bir öngörüdür yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

4. Arkadaslar galip su anda klgyo ile derinden ilgileniyor yani orada operasyonda

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. sayın temelanaliz inşallah ky arkadaşlarımızın hepsi kazansın. fakat sert yükşelişler başlarsa yukarıdan aldırır bu adamlar , kimsenin canı yanmasın. inşallah arsa haberi onayı gelirse herkes kazanır. ama opersayon sa yukarıdan çoğu kişinin canı yanar.

6. Caktirmadan comolokko mu yapiyor spekistan ...derinlik ne gosteriyor bi vatan evladi yok mu derinlik alan satan atacak

FBI'dan uyarı: Borsacılar kriptolu uygulamalarla şirket içinden bilgi alıyor
    ABD'nin Federal Soruşturma Bürosu (FBI), borsacıların kriptolu uygulamalar kullanarak kamuya açıklanmamış bilgiye dayalı ticaret (insider trading) yaptığı ve bunun büyüyen bir problem olduğu uyarısında bulundu.

İngiltere'de yayınlanan Financial Times gazetesine konuşan Manhattan'daki karmaşık finansal suçlarla ilgili özel ajan asistanı John Cassale, yeni teknolojinin şirketlerin içinden bilgi almak, sahtekarlık ve kara para aklamak için yeni imkanlar sunduğu uyarısında bulundu.
    Yurt dışında bu varsa Türkiyede haydehay var.

http://www.borsagundem.com/haber/ist...yarisi/1223313

8. 02124552123 nolu telefondan imar detayını kısaca öğrenebilirsiniz.

Sayfa 137/855 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •