Sayfa 179/215 İlkİlk ... 79129169177178179180181189 ... SonSon
Arama sonucu : 1716 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: METUR - Blume Metal Kimya

1.  Alıntı Originally Posted by makif Yazıyı Oku
    bu kağıt adamı kanser eder abi versinler valla resmen süründürüyorlar ya turizm sezonu başlıyor adamlar bir eli yağda bir eli balda dünya umurlarında değil usul usul satıyorum zaten çok az mal kaldı elimde başka şirketlere kayıyorum lazım değil bunlardan gelecek para abi.. bu arada herkese hayırlı cumalar..
    kardeş bu kağıt tamamen resmiyettede bitirdi turizmle alakasına enerji ve yatırım holding oldu.....eski yönetimin hatasını bbg çekecek sanırım ...ben selçuk gıda aselsan fenerbahçe ve halk banka geçtim kafam rahat ....hisse pazarlıyosun dicekler ama benim ...böyle ...sana önerim perşembe spk bülteni öncesi selçuk alabilir haber gelmesse cuma sabahı satabilirsin kısa vadede tek umutlu olduğum kağıt ..lakin benim ki tamamen bilimsel veri değil ....çok da ciddiye alma beni incelemeden araştırmadan bişey asla yapma alma satma...

2. bu kağıt dilekçeler nasıl sonuçlanır bilmem ama ilk sopayı kafasına bedelli artışı talebi olunca yiyecek.2 senedir doğru düzgün haber açıklamamışsın ne yaptığınız belli değil habire hisse toplamakla meşgulsünüz hisseyi tamamen küçük yatırımcıyı soymak için kullanmışsınız sahtekarlar diyecekler....ne kadar yazıkkk yaaa bbg nin bunu görememesi.....uyanmıyorlarda gerizekalılar....her hareketleri saniye saniye inceleniyor.....kan emeceğim derken ellerindeki trilyonluk maallları riske atıyorlar...yt değildir...

3. işin garip tarafıda bütün profesyonel spek hareketleri bbg danışmanlığa geçince başlamış ondan önce kağıt yıllarca sürünsede stabil hareket etmiş...bbg ye geçtikten sonra kan emme profosyonel kan emicilere geçmiş spk hepsini görüyor...zatennn

4. ege kardeş sence bir sonuç çıkarmı spkdan ben sanmıyorum minareyi çalan kılıfını hazırlıyor. metemtur otelciliğin oteli falan yok mu enerji dediğin 50 şer binlik beş şirket kurmuşlar sadece bu bunu bizde kurarız o kadar kolay ise onların hiçbir anlamı yok sermayeleri 18 milyon bu sermeye nereye bağlı acaba onu merak ettim. metem tur deyince Antalya da bir otel çıkıyor bu otel bunların mı acaba neyse cimşit cevap versin bunlara da saygılar cimşit..

5. Bu o......şirketi çöp seviyesinde niye tutar ..

6.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Bu o......şirketi çöp seviyesinde niye tutar ..
    Küçük yatırımcı satmadan götürmüyor.
    Hisse hakkında olumsuz konuşulmaya başlandığı zaman neler olabileceğini yazdık ve yaşadık.
    Asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir.
    Foruma yeni üye olmuş, bende hisse yok ama sizi uyarıyorum deyip ısrarla hisse aldırmaya ve sattırmaya çalışanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.

7.  Alıntı Originally Posted by makif Yazıyı Oku
    ege kardeş sence bir sonuç çıkarmı spkdan ben sanmıyorum minareyi çalan kılıfını hazırlıyor. metemtur otelciliğin oteli falan yok mu enerji dediğin 50 şer binlik beş şirket kurmuşlar sadece bu bunu bizde kurarız o kadar kolay ise onların hiçbir anlamı yok sermayeleri 18 milyon bu sermeye nereye bağlı acaba onu merak ettim. metem tur deyince Antalya da bir otel çıkıyor bu otel bunların mı acaba neyse cimşit cevap versin bunlara da saygılar cimşit..
    izleyip göreceğiz.....artık.....bugünkü güya yazılarıma inat işlem yapanların suratlarını .....trilyonluk cezaları

8.  Alıntı Originally Posted by zarbo Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcı satmadan götürmüyor.
    Hisse hakkında olumsuz konuşulmaya başlandığı zaman neler olabileceğini yazdık ve yaşadık.
    ne ky si kardeşim 10 senedir sürünen kağıtta ky mi kalır bırakın bu şaçma şeyleri 6 milyon dolar piyasa değeri şirketmi kaldı borsa da.

Sayfa 179/215 İlkİlk ... 79129169177178179180181189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •