Sayfa 179/946 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Arkadaşlar bir ricam olacak. Sn. Eredka, Sn. Claass. , Sn. Amor666 vb. tarzi paylasimlar tarzi paylasimda bulunalim. Forumdaki kirliligin onune geçmiş oluruz.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Eredka Yazıyı Oku
    Sn fasarya ky sürekli duygularıyla kaybetme endişesiyle işlem yaparsa sürekli ben sattım gitti olur. Burada bu hissenin desteğini direncini tekniğini yazıyoruz. Ötesinde fikirlerimizide dile getiriyoruz bir kaç fazla msj yazınca özelden yada sayfadan
    laf atmalar patron adamı olup ky düşmanı yaftaları bile yapıştırmalar saçma sapan durumlar çıkıyor.
    Adamlar özelden yazıp tekniğini sorup fikrimi soruyor beklentim bu yönde diyorum
    bugün çıkar diyorum şöyle böyle diyorum. Abartıyorsun bize hisse aldırmayamı çalışıyorsun diyor. Ulan banane senin alacağın 10 bin 20 bin lottan hatta sizin gibi adamlar hiç almasın Sonra hisse çıkınca
    özür diliyor, e sen gömüyordun beni
    kıymeti kaldımı şimdi özrün. Ky bazen hak ediyor diyeceğim dilim varmıyor herkese bol kazançlar. .
    Üstadım çok sinirli gördüm seni...Sakin olalım bizim süre sıkıntımızda hedef sıkıntımızda yok biliyorsun...herkese cevap verip uğraşmaya gerek yok derim...bu tahta daha çok su kaldırır...

3.  Alıntı Originally Posted by Sayısalanaliz Yazıyı Oku
    Üstadım çok sinirli gördüm seni...Sakin olalım bizim süre sıkıntımızda hedef sıkıntımızda yok biliyorsun...herkese cevap verip uğraşmaya gerek yok derim...bu tahta daha çok su kaldırır...
    Hocam çok Haklısınız . Cuma günü için sizide tebrik ederim [emoji1319]

4. Arkasında Gap bırakmadan giderse çok şık olacak . Bu sabah için endişem vardı ama gapı bırakmadı.

Sessizce beklemekte fayda var arkadaşlar kuru kuruya yazmaya gerek yok
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    Sessizce beklemekte fayda var arkadaşlar kuru kuruya yazmaya gerek yok
    +1. Katılıyorum.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Arkadaşlar düşerken geriliyoruz da şimdi niye geriliyoruz.Koltuğa yaslanıp izleyelim bugün bari yarını çıkaralım..Al-sat yapanlar düşünsün.Ytd..

Sayfa 179/946 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •