Bilginin içeriği önemli...
Olağan dışı hareketler ile ilgili başka bir hissenin şirket merkezini aradım,genel piyasa hareketleri olduğunu söylediler başka da bir şey çıkmadı ağızlarından.Fakat ertesi gün KAP'a yüklü miktar da ortak satışı haberi gönderdiler.Demem o ki
Telefon açıp bir şey sorduğun da mantıklı bir cevap bekleme...
Dostum..halka açık bir şirket e bireysel soru sorarsan mantıksız cevap alırsın..
Mesela şirket hisseleriniz üzerinde ne oluyor dersin....bilmiyoruz efendim der ...biz bilgi vermeye yetkili degiliz der ...şikâyet edeceğim sizi dersin buyrun edin der..manipülasyon yapılıyor şirket hissselerinizde dersin ...spk orada der ..
Basında haklarında bir şey çıkar..araştırıyoruz der..veya yalan haber itibar etmeyin der...
Veya öyle stratejik sorular sorarsın ki bir bakmışın patron seni aramış hatta şirkete davet etmiş...
Şirkete gidersin patron seni alır karşı sina seninle sohbet eder anlatır anlatır...sen o kapıdan çıktığın zaman onlar yine gereğini yapar eğer içinse bir ib ....lik varsa ...
Borsa da fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme...
Aynen, yazdıklarına katılıyorum (patronun şirkete davet kısmı hariç.Bu konu da fazla iyimsersin 🙂) fakat bireysel soru demişsin ya,ilgili şirkete telefon açıp bilgi istemek hissedarın hakkı olmalı bence...
Cevap verseler bile tatminkar ve doğru bilgi değil maalesef (bilanço ile ilgili sorulan soruya ne cevap verirler sence ? )
ben bugün sordum mesela.
biz hep son hafta yayınlarız zaten mealinde cevap geldi.
başka şeylerde yazmıştım.
uygun dille bir şeyler yazıp göndermişler.
yazdım..
yazacam demiştim
ve cevapda verdiler.
aslında birazda seert yazdım aslında
cevap vermeyebilirlerdide.
bence öğrenmek istediklerinizi sorun
tatmin etmesede cevaplar rahatsız etmek gerekir.
saf değiliz.
bizimde kafamız çalışıyor.taptıklarını yorumlayıp anlayabiliyoruz
bilmeliler
ama kalem onlarda.
Yer İmleri