Sayfa 179/356 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
Arama sonucu : 2847 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. saatlikte çanak çömlek yaptı üstüne birde çanağı katladı tabi formasyon kulağa müthiş geliyor ama marj %15 hahahah allah terste olana yardım etsin benim yıllarım yatırım diye boşa gitti ama ite çakala buradan tek lot dahi vermem.
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. 1,5 m lotluk tahtada saatlik formasyonu kovalıyoruz buna kargalar bile güler ama gerçek. U30 da gitmez dediğimiz tahtalarda çok daha fazla marjlarla işlem yapıyoruz yatırım tercihleri büyüme ve temel verilerden uzaklaştığında bedelini yan tahtalar her daim ödetir çünkü burası at hırsızlarının mekanı
    halka açık olan kısmın ödenmiş sermayesi 5 m dolarmış çok bilmiş saftiriğin tespiti bu, sermayenin ödendiği yıldan buyana bunu kaça katlaması gerekirdi döviz bazında bu sermayeyi geçen zaman içerisinde ne kadar güçlendirmesi gerekirdi taşınmazların güncel değerini hesaplasak ya da şirketin bağış politikasını sorgulasak neler çıkardı ortaya..
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

3. tahta yıkılmasın diye hiç bir formasyonun gereğini yerine getirmiyorum görgüsüzlük etmek istemem fakat gösterdiğim sabır bu onursuzlara fazla..

4.  Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    ruh hastası başka bir açıklaması yok.
    aynen öyle ortak...

5. Bedelsiz verecekse bugün versin, tahtada izleyici bile yok. Demek ki iyi bıktırmışlar...

6. Bn biraz yükseltip vermesi taraftariyim
     Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Bedelsiz verecekse bugün versin, tahtada izleyici bile yok. Demek ki iyi bıktırmışlar...

7. su bile vermemişler bırak bedelsizi vizyonsuzluk değil sadece biz kazanacağız kafası bu, küçük yatırımcı kim!!? %15 in konuşmaya bile hakkı yok

8. iplikçi o zaman inelim finansal değerlere ne diye şişiriyoruz fiyatı, hiç yok yere yükselttin şirketin piyasa değerini yoksa spekülasyonla algıyla millete hikaye uydurup mal mı kilitledin sen...

Sayfa 179/356 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •