Kandilli rasathanesi : Saat 20:04’de Hatay Samandağ merkezli 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Kandilli rasathanesi : Saat 20:04’de Hatay Samandağ merkezli 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Samandağ 5.8
Cumhurbaşkanı yardımcısı Oktay : son depremle ilgili incelemelerimiz devam ediyor, hasarlı binalardan uzak duralım
NTV : Hatay Valisi : Bazı ihbarlar aldık ekiplerimiz inceliyor
NTV : Hatay’da yıkılan binalar var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Afad : Vatandaşlarımızın, deniz seviyesinde 50 cm’e kadar yükselme riskine karşı tedbir amacıyla sahil şeridinden uzak durmaları önem arz etmektedir.
Cnnturk muhabiri : Hatay’daki Sahra hastanesine giden yol son deprem sonrası kullanılamaz hale geldi
Bu yeni deprem,artçısıda 5.8,bu fay hattı kızıl denize kadar uzanıyor,bir ucu orada diğer ucuda bingöl sayılır,bingöl üstü kuzey anadolu fayı,erzincan,erzurum,erba tarafına kayarsa ver elini marmara,temennim kuzey anadolu fayını tetiklememesi,egeyi şu an es geçtim,sadece şu belirtirim eski afetçi olduğumdan,afrika ve arabistan yarım adası levhaları bizim ülkemizin altına vuruntu şekilde kayıyor,kaydıkça zamanlan yeni yükseltiler, dağlar oluşması muhtemel,ileriki yıllarda en aşağı100 sene içinde akdeniz ve karadenizde daralmalar meydana gelecek ön bilgi olarak,100.000 sene içinde ise akdeniz alanı çok daralacak,avrupa anadolu...afrikanında 100.000 sene içinde 2'ye bölünme ihtimali var,zaten afrikada emareleri başladı yeni okyanus için,herzaman derim dünyamız artık eski dünya değil,bunada 2025 güneş patlamalarıda ilave olursa daha yazacak birşey bulamıyorum,dünyamızın alt katmanlarında ne olduğunu bilemiyoruz,sadece magma tabakasının üstünde yüzüyoruz
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı : Yıkılan binalarımız var , binaların altında kalan vatandaşlarımız var
Yer İmleri