yok endeks çıktıkça para bıst 30 kağıtlarına gidiyor zamanlama hatası yaptık portföy hatası yerinde sayıyor sayacak sıra bizede gelir elbet ama borsa da ralli devam 6200 ve yıl sonu 8200 ler ytd..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
fiyatı artmayan hisseler kaldi içlerinde en ucuzları da bıst30 du enerjiler primli idi gesan vb. diğerleri sıramızı bekleyeceğiz 5700 üstünde kaldıkça endeks rallide yanlız alfas tavanlarsa bizde yeşil oluruz bedelsizi onaylananlar tavana yakınlar bizde bedelsizler içinde beklenti sahibiyiz ytd..
doğrudur bizde de bedelsiz potansiyeli yüksektir...1 e 25 diyorlar...ikinci çeyrek bilançoda temel rasyolarımız daha da ucuzlar...yaptığımız yatırımlar da güzel...kapasite artışları da güzel...eldeki 1,150 milyarlık nakit de çok güzel..faizlerin arttığı bu dönemde bu kadar nakite ulaşmak çok zor...buna ulaşmak isteyecek şirketler çok ağır finansman giderlerine katlanması gerekiyorken biz çok rahatız...sektör her yıl bir kaç kat büyüyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bu ne gözlerim mi bozulmuş....şimdi baktığımda cweneyi 161,70 te ve %2 artıda görüyorum...
![]()
düzeltmemiz bitti gibi...![]()
genciz...bakiriz...dinamiğiz...zenginiz...popüleri z...idealistiz...parlak bir geleceğimiz var....daha ne olsun....![]()
Yer İmleri