Sayfa 179/605 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
Arama sonucu : 4834 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Leyla kim millet Mecnun olmuşBulduğunu öpecek
    Leyla borsada işlem yapan bir kardeşim... formda kullanan olur diye burada da.paylaştım..

hatırlamadığın belli.. burada son paylaşımı 2500 lerde yapıştım ... gidenin arkasından konuşmam..

bu düşüş sinirlerini bozmuş belli.. 12.000 de kırılırsa vay haline..

son yazdiğım seviyenin altında Mecnun da yok.. orada ne yapacakları belli değil.. haberin ola..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,337

Cool

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Leyla borsada işlem yapan bir kardeşim... formda kullanan olur diye burada da.paylaştım..

hatırlamadığın belli.. burada son paylaşımı 2500 lerde yapıştım ... gidenin arkasından konuşmam..

bu düşüş sinirlerini bozmuş belli.. 12.000 de kırılırsa vay haline..

son yazdiğım seviyenin altında Mecnun da yok.. orada ne yapacakları belli değil.. haberin ola..

Emekli olduk zaten isterse 3150 olsun!

Ekmek, Leyla oldu bre dostlar
    Mecnun olup ardı sıra giderim
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Yatırım yapan hisseye bakarmısınız sanki ölü toprağı serpilmiş gibi

4. Etik ve ahlaktan yoksun olan, maniplasyona izin veren veya ortak olan, yatırımcısına düşman bazı şirket yönetimlerine örnek olacak bir davranış...

5.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku

Etik ve ahlaktan yoksun olan, maniplasyona izin veren veya ortak olan, yatırımcısına düşman bazı şirket yönetimlerine örnek olacak bir davranış...
    Sayın doktrine bu açıklama egeen" e mi ait !?

Alıntı Originally Posted by Hopefeded Yazıyı Oku
    Sayın doktrine bu açıklama egeen" e mi ait !?
    🤣🤣
    Öyle bir ihtimal var mı sizce? Yanlış bilmiyorsam Şişecam böyle bir başvuru yapt.
    Ne mutlu Türküm diyene

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,393
    Tabi ki hayır Sn. Doctrine kinaye yapmış. Bu arada, Kağıdımız 30% değer kaybetmiş AL beni diye bağırıyor.
    Sn Patron/Spek bu gün de basmaya devam ederse kantarın topuzunu kaçırmış ve,
    Hisseye baskı koymanın bokunu çıkarmış olur ...

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

8. Başvuru yapan şişe ne tesadüf o gün malı satan iş yatırım neymiş yatırımcıyı koruycakmış pehhh tiyatro 🇹🇷🇹🇷

Sayfa 179/605 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •