Sayfa 179/813 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Evt acaip akıllı yönetiliyooo.Tatilyada paraları da ben batırdım zaten.İşbankası çoooktan tarih olmuştu.Kuran Atatürk olmasaydı.Sonra anlatayım mı damat patron DISBA da geçilen kıyağı.Bir de PTOFS i kattım mıydı acaip iyi yönetiliyor harbiden.Sende bizi efendiyiz diye köşe başındaki simitçi sanıyorsun herhal.O yüzden bu ülkede bazılarının kendi geçmişlerine bakmadan şimdi birilerine ayar vermeye kalkışmaları çok ayıp oluyor.

Bir tane reklam fonu var onunda çoğu kurucuların elinde 3-5 adet belki bulup alan olmuştur.Diğerlerinin neye ne amaca hizmet ettiğini bilmeyen bir bana kızmasın sayın ekonomi bakanımız Bir de bir beleş loca uğruna yaptıkları ile finans piyasalarını patronların arka bahçesi haline getiren yurdumuzun güzide bir kurumunun eski başkanı.

Sen niye adam vuruyorsun devletten bir ton maaş alanlar asli görevlerini yapsa çok pardon hatırlasa yeter.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 05-08-2017 saat: 18:45.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,535
    Yakında bu kadar üflemeye bucim uçar kaçar [emoji4] [emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Evt acaip akıllı yönetiliyooo.Tatilyada paraları da ben batırdım zaten.İşbankası çoooktan tarih olmuştu.Kuran Atatürk olmasaydı.Sonra anlatayım mı damat patron DISBA da geçilen kıyağı.Bir de PTOFS i kattım mıydı acaip iyi yönetiliyor harbiden.Sende bizi efendiyiz diye köşe başındaki simitçi sanıyorsun herhal.O yüzden bu ülkede bazılarının kendi geçmişlerine bakmadan şimdi birilerine ayar vermeye kalkışmaları çok ayıp oluyor.

Bir tane reklam fonu var onunda çoğu kurucuların elinde 3-5 adet belki bulup alan olmuştur.Diğerlerinin neye ne amaca hizmet ettiğini bilmeyen bir bana kızmasın sayın ekonomi bakanımız Bir de bir beleş loca uğruna yaptıkları ile finans piyasalarını patronların arka bahçesi haline getiren yurdumuzun güzide bir kurumunun eski başkanı.

Sen niye adam vuruyorsun devletten bir ton maaş alanlar asli görevlerini yapsa çok pardon hatırlasa yeter.
    Evet katılıyorum bu dolaplara doğrudur ancak is almak isterse akit sadece bunu söylemek istedim. Bankacilik sektörünün mehenk taşıdır. Kimler götürmeğe kalktıysa gücü yetmedi.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
    tahmin +203 olurken, ortalama tahmin +192 olarak gerçekleşti.
    Foreks'in 27 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +445 puan olurken, en düşük beklenti -320 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan analistlerin 2'si negatif, 25'i pozitif açılış
    tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
    Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )

(07/08/2017 - 09:21:56)

5. BUCIM çimento ve beton şirketi Bursa ve çevresinde dalında hakim güç , ancak Yönetim kadrosu 2 kazı güdemeyecek tiplerden müteşekkil. Koltuklar çok rahat belki de.Belki müdür denen şey olmasa daha iyi olacak,hantallığın sebebi belki de budur. Yoksa doğru düzgün rakibin olmadığı Bursa ve çevresine hakim başka bir şirket olsa kâr rakamları tavanlara vururdu. Taşıma maliyetin düşük olacak, yıllarca bölgede bulunacaksın, techizat tam olacak ancak sen beceriksiz olacaksın. Kayserili uyanık adam bu oyunu bozar bu hantallığı bitirir bence.

6. 5.79 altına salmıyor spek. tekniği bozdurmuyor.

çıkarken endeksten hızlı çıktı ya düşerkende endeksten hızlı düşer artık. uyuz kağıt.

8. Yok artık, ne olmuş ya, battık herhalde.
    Ne oran var, ne orantı....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 179/813 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •