Almaya devam
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Almaya devam
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben boykot ile ilgili değil madalyonun öteki yüzü ile ilgili bir yorum yapayım. Tanıdığım çok dindar kişilerden bazıları Pınar'ın domuz çiftlikleri olduğunu, helal olmadığını düşünüyorlardı. Temel hoşnutsuzluklarının sebebi de İzmir kökenli bir kuruluş olmasıydı. Yani ciddi bir pazar payını gerçek olmayan nedenlerden dolayı hedefleyemiyorduk.
Bu olaydan sonra -olayın iyi yönü görülmek istenirse- daha önce ulaşamadığımız bazı kişilerin akıllarındaki bariyerler kalkacaktır.
Bu kadarını diyeyim
Syg.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Eski hissedarı olarak, epeyde para kazanmışımdır kendisinden.. daha sonra bozdurduk orası ayrı lakin böyle bir şirketin sahibi, bu tür açıklamalar yaparsa borsadaki şirketi manipüle etmiş olur.
yani yaşar holdinge dava açılsa yeridir. senin borsada şirketin var ve sen böyle bir açıklama yaparak şirketini riske atıyorsun. çok saçma.
geçen sene bozdurmakla çok yerinde karar verdiğimi anladım.
Sabahtan beri tahtaya saydıran Global, akşam pastadan çıkacaktır zannımca !
Yine sabahtan beri kısmen ufak lotlarla sürekli alım tarafında UBS'i görüyorum.
Sponsorluktan çıkarsa Karşıyaka boykot edecekmiş,etsin....yanlış okumadıysam Pınar bize verebileceği 44 milyon TL yi Karşıyaka'nın borçlarını kapatmak için kullanmış,az para değil...bence bu işlere hiç girmesin,ne faydası var ki zarardan başka,sponsorluğu bırakırsa yıllık kar en az 50 milyon artar...?
Yer İmleri