Sayfa 18/656 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 137 - 144 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Bugun çıktım diye Uzülmustum ama herseyde bir hayır vardır derlerya... İnşallah toparlar...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    Teknik meknik hikaye degil diyenlere gelsin. Teknige inanma ama tekniksizde kalma demisler boyle sert gidisin donusude sert oluyir iki gundur bunu anlatmaya çalıştık
    Bu yorumu 10 dk önce yapsan eyvallah derdim şimdi düşenın dostu olmaz ben buyuk teknıkcıyım diyorsun olmadı ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. elinde yüklü mal olan birileri belki de bilanço riskine girmeyip satış yaptı...bakalım kim satmış...durdonun açıklayacağı bilançoya göre hareketleri şekillenecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Metehan bey dakka basi yorum niye yapayim 6.95 ust bandi asti ben satar asagi beklerim dedim. Daha ne diyeyim . bu sefer surekli yazsak kagidi kotulemekle suclanacaktik geriye donup bi okuyun derim ben

5. yüklü satan kaç lot sattı acaba ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Bürüt takasa girmesini isteyen biri olabilir.

7. ne kadar çıksaydı çıksın ben yine de satmayacaktım..burada herkesin önünde bilançoyu görmeden satmayacağım demiştim...o yüzden de ister insin isterse de çıksın ben yerimde sabitim...bilançoyu görmeden ne satarım nede alırım...

8.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    ***DURDO*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi

***DURDO*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi )

İlgili Şirketler [DURDO]
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Devre Kesici Uygulaması

Bildirim İçeriği

Açıklamalar

DURDO.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/737299

BIST

(01/02/2019 - 1752)
    bunun süresi ne kadardır dostlar ?? kaç gün olacak ??

Sayfa 18/656 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •